MENÜ

Burak bilmecesi

Futbolda transfer döneminin bitmesine az bir süre kala İtalyan ekibi Lazio, Galatasaray'ın forvet oyuncusu Burak Yılmaz'a kanca atmaya devam ediyor.

Burak bilmecesi

İtalyan basınına açıklama yapan Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun ise, "Lazio şartlarımızı kabul ederse Burak'ı göndeririz" dedi.

Önceki gün Roma'ya gelerek Lazio'lu yetkililerle görüşen Bülent Tulun, "Burak bizim için kıymetli. Onu satmayı düşünmüyoruz. Teklifi için Lazio'ya teşekkür ettik" demişti. Ancak İtalyan basını, Lazio'nun Burak'ın peşini bırakmadığını ve ne pahasına olursa olsun teknik direktör Vladimir Petkoviç'e Burak gibi başarılı bir forvet hediye etmek istediğini yazmaya devam ediyor.

Öte yandan, mavi-beyazlı ekibe ilişkin haberler yapan 'lalaziosiamonoi' adlı siteye özel bir açıklama yapan Tulun, "Şu an için bir yenilik yok. Lazio'ya talebimizi ilettik (tek ödemede 15 milyon Euro) ve bekliyoruz.
Her şey Lazio'ya bağlı. Şartlarımızı kabul ederse Burak'ı göndeririz" diye konuştu. İtalyan ekibiyle henüz bir anlaşmaya varmadıklarını dile getiren Tulun, "Bu arada Burak yarınki (bugün) Eskişehir maçında sahaya çıkacak" dedi.

Esma Çakır - Roma / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ