MENÜ

Lazio'dan süper teklif Cim Bom'dan veto!

Gol makinesini renklerine bağlamaya kararlı olan İtalyanlar'ın geri çevrilen son teklifi bir hayli ilginç: “Bizim takımdan istediğiniz oyuncuyu seçin, üstüne parası neyse verelim!”

Lazio'dan süper teklif Cim Bom'dan veto!

Lazio, neredeyse her geçen gün yeni bir teklifle Galatasaray’ın kapısını çalıyor. İtalyan devinin son önerisi ise hayli ilginç. Başkan Ünal Aysal’la temasa geçen Çizme temsilcisinin, “Bizim takımdan istediğiniz bir futbolcuyu seçin, takas yapalım, üstüne de parası neyse ödeyelim” teklifini sunduğu öğrenildi. Aysal konuyu teknik direktör Fatih Terim’e iletti. Tecrübeli hoca ise Lazio’da işlerine yarayacak herhangi bir oyuncu bulunmadığını belirterek teklifin reddedilmesini istedi. Bunun üzerine Aysal, Lazio yöneticilerine olumsuz geri dönüş yaptı.

‘İyi bir teklif olursa’

Ancak Başkan’ın, bu olumsuz geri dönüş sırasında takasa sıcak bakmadıklarını belirtirken, çok iyi bir teklif gelmesi halinde bunu değerlendirmeye alacaklarını da kaydettiği dile getirildi. Aysal transfer döneminin başında yaptığı bir açıklamada, Burak Yılmaz’a 40 milyon Euro değer biçtiklerini ifade etmişti.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ