MENÜ

Burak için en az 20 milyon Euro...

Galatasaray Yönetimi, Lazio Kulübü'nün Burak Yılmaz için yaptığı teklifi yetersiz buldu.

Burak için en az 20 milyon Euro...

Lazio'nun Udinese'ye karşı oynadığı maç sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Lazio Kulübü Başkanı Claudio Lotito, "Hücum hattını güçlendirmek için çok önemli bir transfer daha yapacağız. Bu isim Burak ya da bir başkası olabilir ama taraftarlarımızı mutlu edecek bir hamle olacak" dedi.

Haberin Devamı

Buna karşın Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal ve teknik direktör Fatih Terim, Burak Yılmaz ile ilgili transfer spekülasyonlarının artık son bulmasını istiyor.

Özellikle teknik direktör Fatih Terim 6+0+4 uygulamasının ardından Burak Yılmaz'ın kesin olarak kadroda tutulmasını gerektiğini başkan Ünal Aysal'a iletti. Terim'in bu görüşü sonrasında Burak Yılmaz için Lazio Kulübü'nden gelen 9 milyon euroluk bonservis teklifi başkan Ünal Aysal tarafından son derece etkisiz bulundu. Ayrıca Burak Yılmaz transfer edilirken, Trabzonspor ile yapılan protokol gereği satışından bordo mavili kulübe yüzde 25 bonus verilecek olması, Lazio'nun teklifinin G.Saray için son derece düşük olarak değerlendirilmesine neden oldu.

Haberin Devamı

Lazio'nun ısrarlı teklifi karşısında Sportif Kordinatör Bülent Tulun kesin bir dile Burak Yılmaz'ın satışını düşünmediklerini iletti. Bülent Tulun, Burak Yılmaz'ın satışının mümkün olması için teklif edilecek rakamın 20 milyon euronun üzerinde olması gerektiğini de İtalyan kulübüne bildirdi.

YORUM YAZ