MENÜ

Burak için pazarlıklar başladı

İtalyan basını, Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz'ın transferi için Lazio ile son aşamaya gelindiğini, tarafların ödemeler konusunda pazarlıklara başladığını iddia etti.

Burak için pazarlıklar başladı

İtalya'da yayınlanan Ilsussidiario gazetesi "çok özel" başlığı ile verdiği haberinde, Burak transferinde tek problemin ödeme takviminden kaynaklandığını yazdı. Gazete yazarlarından Claudio Ruggieri tarafından kulüp yetkilelerine dayandırılarak yapılan haberde, Burak'ın Lazio forması giymesinin an meselesi olduğu savunuldu. Lazio'nun kupada aldığı yenilgi üzerine başkan Lotito'nun yeniden harekete geçerek Galatasaraylı yöneticilerle bir görüşme yaptığını hatırlatan gazete, sarı kırmızılı yönetimin Burak'ın gitmesine onay verdiğini ancak transfer ücretinin hepsini tek kalemde istediğinden tıkanma yaşandığını belirtti. İtalyan yazar Claudio Ruggieri, Lazio'nun istenen ücreti iki taksitte ödemeye hazır olduğunun da altını çizerek bu konuda da bir sorun yaşanmayacağına dikkat çekti.

Haberin Devamı

Gazete ayrıca, Lazio kulübünün genç Kolombiyalı oyuncu Perea'yı transfer etmesine rağmen bu ismi futbol federasyonuna bildirmediğini de vurgulayarak sadece bir tane kalan AB üyesi olmayan oyuncu hakkını da Burak'tan yana kullanacağını ifade etti.
Gazete son olarak, teknik direktör Petroviç'in Klose'nin yanında Burak'ı kullanmak için ısrarlı olduğunu, Türk oyuncunun alınmaması halinde ise Lazio'nun düşüşe geçebileceği konusunda başkan Lotito'yu uyardığını kaydetti.

Mehmet Çiftçi - DHA

YORUM YAZ