MENÜ

McGregor Beşiktaş'ı neden bıraktı?

Beşiktaş'ın Hull City'ye transfer olan eski kalecisi Allan McGregor, Chelsea ile oynanan maçtan sonra gazetemiz İngiltere temsilcisi Edip Adanır ile söyleşi gerçekleştirdi.

McGregor Beşiktaş'ı neden bıraktı?

İngiltere Premier Lig'in ilk haftasında Mourinho'lu Chelsea, evinde Beşiktaş'ın eski kalecisi olan Allan McGregor'un transfer olduğu Hull City ile karşılaştı. Hull City'nin Chelsea deplasmanına konuk olduğu maçta kalede İskoç kaleci yer aldı. McGregor, karşılaşmanın 6. dakikasında Torres'e müdahele ederek rakibine penaltı kazandırmıştı. Ancak 6. dakikada topun başına gelen tecrübeli isim Frank Lampard'ın şutunu çıkarmayı başardı. Hull City, Chelsea'ye 2-0 mağlup olsa da Beşiktaş'ın eski kalecisi McGregor'un penaltıyı çıkarması Türkiye'de çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Maçı Stamford Bridge'de takip eden gazetemiz İngiltere temsilcisi Edip Adanır, maçtan sonra tecrübeli kaleci ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdi.

Edip Adanır: Beşiktaş'tan neden ayrıldın ?

McGregor: Bana federasyonun 6 yabancı kararı aldığını kulübün yabancı hakkını kaleciden yana kullanmak istemediğini söylediler. Premier Lig'den iki teklif vardı. Hull City ile anlaştım.

E. A.: Kırgınlık filan yok herhalde ?

McGregor: Hayır,İstanbul'da güzel günler geçirdim.

E. A.: Neden Torres'i düşürüp penaltıya sebep oldun?

McGregor: Çıkmasaydım aşırtıp golü yapardı.

E.A.: Penaltıda neden topa bakmadan sağa köşeye yattın?

McGregor: Kaleci antrenörümüz Lampard penaltı atarsa sağa köşeye yat demişti. O yüzden sağ köşeye yattım.

E.A.: Lampard, iki frikik attı, biri gol oldu, diğeri az farkla üstten auta gitti. Baraj bir anda açıldı topu mu göremedin?

McGregor: Evet yeni bir takımız zamanla birbirimize alışırız.

Edip ADANIR

Haberin Devamı
YORUM YAZ