MENÜ

Bale, Los Galacticos yolunda

İngiltere Premier Lig kulübü Tottenham Hotspur, Real Madrid'in uzun zamandır peşinden koştuğu yıldız oyuncusu Gareth Bale'i 94 milyon sterlin (110,5 milyon avro) ve Fabio Coentrao'nın bonservisi karşılığında satabileceğini açıkladı.

Bale, Los Galacticos yolunda

İspanyol basınından AS’nin haberinde, Real Madrid’in hafta başında Tottenham’ın İngiltere doğumlu Yahudi başkanı Daniel Levy ile masaya oturduğu ve Bale transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğinin hafta sonuna kadar belli olacağı ifade edildi.

Haberde, Levy’nin Bale’in transferi için 94 milyon sterlin ve Real Madrid’in Portekizli sol beki Fabio Coentrao’nun bonservisinin kulübüne verilmesi teklifini kabul edeceği ve küçük pürüzler dışında anlaşmanın yakın olduğu vurgulandı.

Gazetenin iddiasına göre, Tottenham Hotspur, Coentrao’nun bonservisinin en fazla 17 milyon sterlin edeceğini savunuyorken, Real Madrid, Portekizli oyuncusunın piyasa değerinin daha fazla olduğu konusunda ısrar ediyor ve bu nedenle Bale’in bonservisinde biraz daha indirim yapılmasını bekliyor.

Galli yıldız Bale’in 3 haftadır antremanlara ve maçlara çıkmak istemediği, oyuncunun Rael Madrid’e transferinin gerçekleşmesi yönündeki kararlılılığını kulübüne bu taktikle gösterdiği öne sürüldü.

Tottenham Hotspur’un teknik direktörü Andre Villas-Boas ise bu hafta başlayacak Premier Lig’de Crystal Palace ile oynayacakları maçta sakatlıktan yeni çıktığı ve hazır olmadığı gerekçesiyle Bale’ı oynatmayacağını açıkladı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ