MENÜ

Buca'dan Recep atağı

Sarı-Lacivertliler, Recep Niyaz'ı renklerine katmak adına düğmeye bastı. Asbaşkan Sedat Çiftçi, transfer için Fenerbahçe İdari Menaceri Hasan Çetinkaya ile temasa geçtiklerini açıkladı. Recep'i kiralamak istediklerini belirten Çiftçi, “Fenerbahçe'nin Recep'i kiralama projesi var. Ancak son kararı Ersun Yanal verecek. Hafta sonuna kadar transfer netleşir” yorumunu yaptı.

Buca'dan Recep atağı

Teknik direktör Kemal Kılıç’ın istifa restinden sonra transferde gaza basan Bucaspor, Şanlıurfasporlu Gökhan Kaba’nın işini bitirirken, bu kez Fenerbahçe’nin genç yıldızı Recep Niyaz’a göz dikti. Lakabı ‘Messi’ olan ve UEFA tarafından son U19 Avrupa Şampiyonası’nın en iyi 10 futbolcusundan biri seçilen Recep’le ilgilendiklerini doğrulayan asbaşkan Sedat Çiftçi, Fenerbahçe İdari Menaceri Hasan Çetinkaya ile temasa geçtiğini söyledi. Fenerbahçe ile Salih Uçan’ın transferinden kaynaklanan yakınlıkları bulunduğunu hatırlatan Çiftçi, “Recep Niyaz’ın Bucaspor’a gelmesi için çalışma başlattık. Oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamayı düşünüyoruz. Fenerbahçe’nin de Recep’i tecrübe kazanabileceği bir takıma kiralama projesi var. Ancak son kararı teknik direktör Ersun Yanal verecek. Hafta sonuna kadar transfer netleşir” diye konuştu.

Rota Adilovic

Gökhan Kaba’nın yanı sıra bir golcü daha almayı planlayan Bucaspor’da Ricardo Pedriel’in transferi zora girdi. Geçen sezon Sivasspor’da forma giyen ve bonservisi elinde olan 26 yaşındaki Bolivyalı oyuncunun 250 bin Euro istediğini açıklayan Asbaşkan Sedat Çiftçi, “Pedriel’e bu parayı veremeyiz” dedi. Rotayı Eldin Adilovic’e çevirdiklerini belirten Çiftçi, Bosna Hersekli golcüyle görüşmelerin sürdüğüne dikkat çekti. Bu arada kiralık gönderilmesi kararlaştırılan Civar Çetin, Adana Demirspor’la anlaşamazken, teknik direktör Kemal Kılıç’ın önerisiyle takıma geri döndü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ