MENÜ

Lisandro, Katar'da

Fransa 1. Lig (Ligue 1) takımlarından Olympique Lyonnais, yıldız oyuncusu Arjantinli Lisandro Lopez'i 7,2 milyon avro bonservis bedeli karşılığında Katar'a yolladı.

Lisandro, Katar'da

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Olympique Lyonnais, Arjantinli milli oyuncu Lisandro Lopez’in net 7,2 milyon avro bonservis bedeli karşılığında Al-Gharafa kulübüne transfer olduğunu duyurur" ifadesine yer verildi.

Açıklamada, oyuncunun arzusu ve kariyerine yeni bir yön vermek istemesi nedeniyle Lyon’dan ayrılmak istediğini kulüp başkanı Jean-Michel Aulas’a illettiği, Lopez’in kararına saygı duyan Aulas’ın bu nedenle bu transfere onay verdiği vurgulandı. Olympique Lyonnais, profesyonelliği, kulübe kazandırdıkları, taraftarına ve takımına her zaman gösterdiği saygı nedeniyle Lopez’e teşekkür etti.

Lyon’un Real Madrid’e yolladığı Karim Benzema’nın yerine 2009’da Porto’dan satın aldığı 30 yaşındaki Lopez, oynadığı 168 lig maçında 82 gol kaydederek tribünlerin sevgisini kazanmış, 2010’da Ligue 1’ın en iyi oyuncusu seçilmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ