MENÜ

Emre Öztürk'e CSKA Moskova ve Zenit talip

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un sol beki Emre Öztürk'e Rusya'nın CSKA Moskova ve Zenit takımları talip oldu. Genç oyuncunun menajeri Özçam: "Hem CSKA Moskova hem de Zenit takımının yöneticileri transfer görüşmesinde bulunmak üzere bu hafta Kayseri'ye gelecek."

Emre Öztürk'e CSKA Moskova ve Zenit talip

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un sol beki Emre Öztürk'e Rusya'nın CSKA Moskova ve Zenit takımlarının talip olduğu bildirildi.

Genç oyuncunun menajeri Tamer Özçam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyesspor'un altyapısından yetişen 21 yaşındaki oyuncunun özelikle geçen sezon gösterdiği performansla yurt içi ve yurt dışından çok sayıda takımın takibinde bulunduğunu belirtti.

Geçen sezon ligin devre arasında birçok takımın Emre'yi transfer etmek için Kayseri Erciyesspor yönetimine başvurduğunu kaydeden Özçam, "O dönem tüm tekliflere rağmen Emre'nin transferi gerçekleşmedi. Ancak transfer döneminin başlamasıyla birlikte yine Emre için çok sayıda kulüp transfer teklifinde bulundu" dedi.

Özçam, mavi-siyahlı kulüple 3 yıl daha sözleşmesi bulunan Emre Öztürk için yurtdışından da transfer teklifi geldiğini vurgulayarak, "Rusya'nın önemli kulüplerinden CSKA Moskova ve Zenit takımları uzun süredir Emre'yi takip ediyordu. Her iki kulüp şu an Emre'yi kadrolarına dahil etmek istiyor. Hem CSKA Moskova hem de Zenit takımının yöneticileri transfer görüşmesinde bulunmak üzere bu hafta Kayseri'ye gelecek" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ