MENÜ

"Hızlı oynamak istiyoruz"

PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, "Amacımız en kısa zamanda takım ruhunu yakalamak. Biz belirli alanlarda pres yapmak ve hızlı oynamak istiyoruz" dedi.

"Hızlı oynamak istiyoruz"

Tok, gazetecileri yaptığı açıklamada ilk kamp dönemini Tavşanlı’da geçirdiklerini, hazırlık maçları yaparak takımı oturtmaya çalıştıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Değişik bir kadro kurduklarını belirten Tok, "Takıma bir kaç tane abi kattık. Amacımız en kısa zamanda takım ruhunu yakalamak. Biz belirli alanlarda pres yapmak ve hızlı oynamak istiyoruz. Eğer bu oturursa iyi bir takım olacağımızı düşünüyoruz. Takım her geçen gün daha iyiye doğru gidiyor. Çok zor bir lig geçecek. Bizde hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Nijerya’da bir santraforla ilgilendiklerini anlatan Tok, bu oyuncunun gelmesiyle birlikte transfer dosyasını kapatacaklarını vurguladı.
Tok, ligde her takımın iyi transferler yaptığına dikkati çekerek, "Herkes yeni sezona çok iyi bir şekilde hazırlandı. Bizde aynı şekilde hazırlanıyoruz. Ben yıllardır bu ligde görev yapıyorum. Ne kadar fizik kaliten yüksekse o kadar oyuna hakim oluyorsun. Çabuk oyuncuların etkinliği çok fazla bu ligde. O tipte oyuncular transfer ettik. Gelecek olan oyuncumuzda o düzeyde. Geçen yıl Nijerya’da gol kralı olmuş bir oyuncu. Çarşamba ya da Perşembe günü kampa katılacak. 22 yaşında genç bir oyuncu. Parasını yatırdık, anlaşmamızı yaptık" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ