MENÜ

150 liraya kombine

PTT 1. Lig'n yeni ekiplerinden Fethiyespor'da, 2013-2014 sezonu kombine bilet fiyatları belirlendi.

150 liraya kombine

Kulüp Basın Sözcüsü İsmail Türk, Fethiyespor Kulübü Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, yeni sezonda uygulanacak kombine bilet fiyatlarını açıkladı. Tribün girişlerindeki turnike sistemlerinde iyileştirme çalışmaları yaptıklarını ifade eden Türk, "Yeni sezonda yeni bir ligde yer alacağız. Yeni sezon için çalışmalarımız devam ediyor. Kombine kartlarının satışına başladık" dedi.

Haberin Devamı

Türk, bu sezon tribün girişlerinde bazı farklılıklar yapacaklarını, biletsiz ve kartsız girilemeyeceğini ifade etti. Turnikelerde yapılan iyileştirmelerle bazı önlemler aldıklarını anlatan Türk, "Belki bazıları bozulacak, kızacak ama bunu yapmak zorundayız. Kombine kartlardan 400 bin lira gelir hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşmamız için herkesin duyarlı olmasını bekliyoruz" diye konuştu.

İsmail Türk, maraton tribünü kombine kartlarının satışında öğrenci belgesi ile gelenlere yüzde 30 indirim yapacaklarını kaydetti.
Maraton tribünü kombine kartlarının 150 liradan, betonarme tribününün 300 liradan satışa sunulduğu bildiren Türk, protokol tribününde geçerli olan VIP kartların ise bin ve bin 500 liradan satılacağını söyledi. Türk, kombine kart satışlarında bazı kredi kartlarında taksit imkanı bulunduğunu sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ