MENÜ

Monaco çıldırdı!

Avrupa futbol piyasasını alt üst eden Monaco transfere doymuyor. Şu ana kadar yaklaşık 150 milyon Euro harcayarak kadrosuna Falcao, Moutinho ve Toulalan gibi isimleri katan Fransız ekibi, Zenit'te forma giyen Brezilya'lı forvet Hulk ile de anlaşmaya vardı.

Monaco çıldırdı!

Geçtiğimiz yıl Fransa 2. Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayarak birinci lige yükselen Monaco, yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Takımın dolar milyarderi Rus sahibi Dmitry Rybolovlev önderliğinde, adeta yarın yokmuş gibi harcama yapan kraliyet takımı büyük paralar ödeyerek, başta Radamel Falcao olmak üzere; Eric Abidal, Jeremy Toulalan, James Rodrigez, Joa Moutinho ve Ricardo Carvalho gibi birçok yıldızı kadrosuna kattı. Ancak Paris Saint Germain’in ‘Şampiyon’ apoletini sökmeye kararlı olan Rus başkan transfer konusunda durmaya niyeti olmadığını kanıtladı.

60 milyon Euro!
Kırmızı-Beyazlı ekip bu kez de, Brezilya’lı golcü Hulk için Zenit ile her konuda anlaşmaya vardı. Rus ekip, geçtiğimiz yıl Porto’dan 55 milyon Euro karşılığında renklerine bağladığı 26 yaşındaki yıldız için Zenit’e 60 milyon Euro önerince iki kulüp arasında anlaşma sağlanmış oldu. Rusya’daki hayata adapte olmakta zorlandığını her fırsatta dile getiren Hulk’un da Fransa da oynamak istediğini açıklaması, transferi hızlandıran bir başka etken oldu. Chelsea’nin de transfer listesinde olan Hulk, geçtiğimiz yıl Zenit forması ile 30 maçta 11 gol kaydetmişti. Kulüp tarihinde 7 Fransa Ligi şampiyonluğuna sahip olan Monaco takımı, yıldız kadrosu ile bu sezon 8. kez zirveye çıkmanın planlarını yapıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ