MENÜ

Turan: En düşük hedef play-off

PTT 1. Lig'de mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor kulübünün başkanı Osman Turan, Bu sene en düşük hedefimiz, play-off'a çıkmak" dedi.

Turan: En düşük hedef play-off

Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki yıldır takımın sıkıntılı sezonlar geçirdiğini ve bu yıl ki hedeflerinin sıkıntısız bir sezon olduğunu söyledi.

İlk önce takımın hocası ve menajeri ile anlaştıklarını belirten Turan, "Transferlerde nokta atışı diyebileceğimiz futbolcuları kadromuza kattık. Geçen yılki takımın iskeletini koruduk. Onun üzerine iyi oyuncular kazandırdık. Şu an için takım yüzde 95 oluştu. Sadece bir kaleci, bir santrfor ve birde stoper almayı planlıyoruz. Bu sezon için A2 takımımızdan da 5 oyuncuyu da A kadromuza aldık" diye konuştu.

Turan, takımın maddi imkanlarının sınırlı olduğunu fakat maddi açıdan da yönetilebilir durumda olduğunu dile getirdi.
Bütün PTT 1. Lig ekiplerinde maddi sıkıntı yaşandığını anlatan Turan, şöyle devam etti:
"Belki de en rahat takımlardan birisi, bizim olmamız gerekir ancak yine de maddi boyut bizi ürkütüyor. Taahhütlerin yerine gelmesi lazım. Biz bir kamu kurumu kulübüyüz. Verdiğimiz sözleri de yerine getirmek zorundayız. Bu işlerin yasal süreçleri var. Bazı futbolcular icraya başvurdu. Onlar, alacaklarını zaten alıyorlar. Takımı ayakta tutmak zorundayız. Bizde kendimize göre tedbirler aldık. Yolumuza devam edeceğiz. Bu sene en düşük hedefimiz, play-off’a çıkmak."

Turan, teknik heyete güvendiğini ve bu işin üstesinden gelebilecek teknik ve kabiliyette olduklarını sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ