MENÜ

Gidiyoruz Amsterdam'a

Şükrü Saracoğlu'nu hınca hınç dolduran taraftarlar, Avrupa Ligi'nde yarı finale yükselen takımları için yeni beste yaptı: “Pierre Webo, Moussa Sow'uyla; Orta sahada Salih Uçan'ıyla; Ceza alan taraftarınla; Gidiyoruz Amsterdam'a.”

Gidiyoruz Amsterdam'a



Yoluna 3 kulvarda da devam eden takımlarının, Lazio’yu eleyerek Avrupa Ligi’nde adını yarı finale yazdırmasıyla coşan taraftarlar, Eskişehirspor maçına akın etti. Şükrü Saracoğlu’nu hınca hınç dolduran Sarı-Lacivertliler, teknik direktör Aykut Kocaman ve futbolcularına sevgi gösterisinde bulunurken, açtıkları pankartlar, yaptıkları tezahüratlarla 3 kupayı da istediklerini dile getirdi. Taraftarlar, “Pierre Webo, Moussa Sow’uyla; Orta sahada Salih Uçan’ıyla; Ceza alan taraftarınla; Gidiyoruz Amsterdam’a” tezahüratıyla takımlarını bağırlarına bastı. Taraftarlar daha sonra oyuncuları tek tek tribüne çağırdı. Bu arada Maraton alt tribününde ‘Doruklara sevdalandık’ sözlerinin ve 3 kupanın (Lig, kupa, Avrupa) resmedildiği bir pankart açıldı. Isınmak için sahaya çıkan futbolculara sevgi gösterinde bulunan Sarı-Lacivertliler, “Bu taraftar sizinle gurur duyuyor” diye tempo tuttu. Kocaman’ı da unutmayan taraftarlar, “Sen bizim Kocaman gururumuzsun” tezahüratında bulundu.

İkiye bölündüler

Bu tezahüratın ardından Türk Telekom kale arkasındaki grup, “I Love You Alex” diye tempo tutunca, diğer tribünlerden ıslıklı protesto yağdı. Migros tribününde ise yönetimi destekleyen Anadol GFB, ‘İstanbul Anadolu Yakası GFB armanın peşinde’ yazılı dev bir pankart açtı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ