MENÜ

Kartalspor'da tek hedef galibiyet

PTT 1. Lig ekiplerinden Kartalspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yarın yapacakları karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.

Kartalspor'da tek hedef galibiyet

Ligde kötü günler geçiren bordo-beyazlı takımda hafta içinde göreve başlayan Altıparmak, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla çıkışa geçmek istediklerini belirterek, "Bu takımın özellikle Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla başlayan çok önemli galibiyetlere ihtiyacı var. İnşallah bu maçta alacağımız galibiyetle ligi bizim için tekrar başlatacağız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Mehmet Altıparmak, Kartalspor taraftarlarını kendileri için çok önemli olan karşılaşmada yanlarında görmek istediklerini belirterek görüşlerini şöyle aktardı:
"Burada taraftarlarımıza çok iş düşüyor. Takımın yanında olan, kötü yaptığında bile alkışlayan, takım olmak için sahada her şeyi yapan futbolcularla birlik bütünlük içinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak istiyoruz. Bütün amacımız bu. Sahaya çıkan 11 kişi aslanlar gibi savaşacak. Galip gelmek adına sahada elimizden gelen mücadeleyi sergileyeceğiz. Allah’ın izniyle de galip gelen taraf olacağız."

PTT 1. Lig’de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 28. hafta sonunda 37 puanla 11’inci, Kartalspor ise 25 puanla 17’nci sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Radyo Seymen Kartal Stadı’nda oynanacak Kartalspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı saat 14.00’te başlayacak.

AA

YORUM YAZ