MENÜ

Tavşanlı'nın umudu sürüyor

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, futbol kamuoyu başarabileceklerine pek ihtimal vermezken şu anda lige tutunabilecek konumda olduklarını bildirdi.

Tavşanlı'nın umudu sürüyor

Ankaragücü karşısında oyun düzenini sahaya yayıp dar alanda takımı sıkıştırarak, fiziksel bakımdan rakibi baskı altına almak suretiyle kazanma arzusunda olduklarını belirtti.

Haberin Devamı

Kırmızı-siyahlı ekip, sahasında Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek beldesindeki kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Tok, antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımının son haftalardaki gidişatından memnun olduğunu söyledi.

Oyun kurgularının oluştuğunu ve fiziksel olarak belli bir düzeye geldiklerini dile getiren Tok, şöyle konuştu:
"Ankaragücü karşısında oyun düzenimizi sahaya yayıp dar alanda takımı sıkıştırarak, fiziksel bakımdan rakibimizi baskı altına almak suretiyle kazanma arzusundayız. Oyuncularım özverili biçimde çalışıyor. İyi kapanıp iyi koştuğumuz fark edilmeye başlandı. Bu şekilde devam edip 9 puan daha alırsak ligde kalma yolunda büyük avantaj elde edeceğimize inanıyorum. 39 puan civarını tutturan takımların ligde kalacağını tahmin ediyorum. Hedefimiz de o puanı tutturmak. Futbol kamuoyu bizim başarabileceğimize pek ihtimal vermezken şu anda lige tutunabilecek konumdayız."

Haberin Devamı

Tok, taraftar desteğinin takıma güç verdiğine dikkati çekerek, geçen hafta Şanlıurfaspor ile deplasmanda oynadıkları karşılaşmada da taraftarlardan yoğun destek gördüklerini anlattı.

Her fırsatta takıma sevgi ve inançlarını belirten taraftarları mahcup etmemeye çalıştıklarını ifade eden Tok, gol atma sorununu gidermek için çabaladıklarını kaydetti.

Tok, sezon sonuna kadar en az 3 maç kazanabilecek bir takım olduklarını ancak daha fazla puan alarak rahatlamak istediklerine işaret ederek, fazla gol atamasalar da çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerini sözlerine ekledi.

AA

YORUM YAZ