MENÜ

''Oyun kalitemiz artıyor''

Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, oyun kalitelerinin gittikçe arttığını ve zor mağlup edilebilen bir takım olacaklarını söyledi.

''Oyun kalitemiz artıyor''

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, oyun kalitesi olarak istedikleri seviyelere yaklaştıklarını belirterek, "Hata yapmazsak zor mağlup edilen bir takım olacağımıza inanıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Kırmızı-siyahlı ekip, Şanlıurfaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek beldesindeki kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Tok antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, her hafta daha iyi oyun sergileyerek ligde kalma hedefine doğru ilerlediklerini söyledi.

Berabere kaldıkları Karşıyaka ile kazandıkları Manisaspor maçlarında yerinde ve tatmin edici mücadeleler ortaya koyduklarına işaret eden Tok, şöyle konuştu: "Oyun kalitesi olarak istediğimiz seviyelere yaklaşıyoruz. Hata yapmazsak zor mağlup edilen bir takım olacağımıza inanıyorum. Son haftalarda oyun düzenimizi ve bakış açımızı değiştirdik. Ligde kalma umudumuz yüksek. 8 maçımız kaldı. Ligde kalmak için şu andaki motivasyonumuzla yenilmemek üzere sahalara çıkacağız. Bundan sonraki maçlardan alabildiğimiz kadar puan alıp lige tutunmak istiyoruz. Elbette hayatta ve futbolda kesin konuşmak diye bir şey olamaz, ama oyuncularımızın mücadele azmi, saha içi ve dışındaki birliktelikleri, ligde kalma umutlarımızı artırıyor."

Haberin Devamı

Tok, son 3 maçta gol yememelerinin "takımın moral ve motivasyonunu artırdığına" dikkati çekerek, "Şu anda oyun kapasitemiz yüzde 70’lerde seyrediyor. Önemli sorunlarımızı aştık ve hücumda daha rahat çoğalabiliyoruz" dedi.
Ligin en fazla gol yiyen üçüncü takımı olmalarına rağmen son 3 maçta gol yememelerinin önemli olduğunu dile getiren Tok, oyun kapasitesini artırıp ligde kalma hedefine ulaşacaklarını sözlerine ekledi.

AA

YORUM YAZ