MENÜ

Kartal yükselişe geçmek istiyor

Kartalspor Teknik Direktörü Özdemir, alt sıralardan kurtulmak için puan ya da puanlarla dönmek zorunda olduklarını söyledi.

Kartal yükselişe geçmek istiyor

PTT 1. Lig’de yarın Denizlispor’la karşılaşacak Kartalspor’un teknik direktörü Osman Özdemir, "Alt sıralardan kurtulmak için puan ya da puanlarla dönmek zorundayız" dedi. Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde bulundukları pozisyon itibariyle sıkıntılı günler yaşadıklarını, yükselişe geçmek istediklerini belirtti.

Haberin Devamı

Denizlispor’un, son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla iyi bir çıkış yakaladığını ifade eden Özdemir, şunları kaydetti:
"Ligde takımların güçleri birbirlerine eşit. Lig, enteresan maçlara sahne oluyor. Her takım birbirini yenebiliyor. Çok zorlu bir karşılaşma olacağını biliyoruz ve iyi mücadele edeceğiz. Şiddetle puana ihtiyacımız var. Alt sıralardan kurtulmak için puan ya da puanlarla dönmek zorundayız. Denizlispor’un tek avantajı moralli olması. Diğer açıdan her şey eşit. Sakatlarımız var, ancak görev alacak arkadaşlarımızın ellerinden geleni yapacağına inanıyoruz.’

Kartalspor’da, sakatlıkları devam eden Fahri ve Uğur’un Denizlispor karşılaşmasında forma giyemeyeceği bildirildi.

AA

KARTALSPOR'UN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM YAZ