MENÜ

'Manisaspor maçını kazanacağız'

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, Manisaspor maçını kazanacaklarını söyledi.

'Manisaspor maçını kazanacağız'

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, "Manisaspor maçına kazanmak için çıkacağız ve kazanacağız" dedi.
Kırmızı-siyahlı ekip, Kütahya’daki Dumlupınar Stadı’nda Manisaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek beldesinde yer alan kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Haberin Devamı

Tok, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, sezonun bitimine 9 hafta kaldığını hatırlatarak, bundan sonraki tüm karşılaşmaların zor geçeceğini söyledi.

Takımının durumunun her geçen gün iyiye gittiğini ve oyuncularının fizik güçlerinin arttığını dile getiren Tok, "Oyuncularımızın, ligde kalacağına inanmış olması ve öz güvenlerinin artmasıyla daha iyi futbol oynuyoruz. Bu durum devam ederse birkaç hafta içinde rahatlayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Tok, geçen hafta deplasmanda Karşıyaka karşısında büyük şanssızlıklar yaşadıklarını ve sahadan berabere ayrıldıklarını anlattı. Bu durumun Manisaspor’a karşı yinelenmemesini dileyen Tok, "Manisaspor maçına kazanmak için çıkacağız ve kazanacağız" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Cezalı oyuncuları bulunmadığı bilgisini veren Tok, sadece sakatlığı süren Ferhat Çulcuoğlu’nun durumunun netleşmediğini kaydetti.
Tok, ligde kalmak için 36-37 puanın yeterli olacağını tahmin ettiklerini ifade ederek, bunu gerçekleştirebilmeleri için 9 haftada 12-13 puana ihtiyaçları olduğunu sözlerine ekledi.

AA

YORUM YAZ