MENÜ

Osman Özdemir: Zor bir maç olacak

Kartalspor'un teknik direktörü Osman Özdemir, yarın kendi evlerinde karşılaşacakları MKE Ankaragücü maçıyla ilgili olarak, "Kesinlikle zor bir maçın bizi beklediği bir gerçek" dedi.

Osman Özdemir: Zor bir maç olacak

Osman Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Boluspor’dan alınan 3 puanın hem moral, hem de puan açısından kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:

"O puanın önemli hale gelebilmesi için önümüzdeki MKE Ankaragücü maçının neticesi de bizim için oldukça önemli. MKE Ankaragücü takımını sezon başı itibariyle takip ediyorum, takdir ettiğim çok iyi bir ekip. Genç bir kadroları var, bütün enerjilerini sahaya yansıtıyorlar. Skora bakmadan iyi bir oyun ortaya koyarak netice almaya çalışıyorlar. Bizim için zor bir rakip, bu karşılaşmanın konsantrasyonu oyuncular açısından çok önemli. Biz bu konsantrasyon olayını çözersek ve kendimizi çok iyi hazırlarsak iyi bir netice alabiliriz. Fakat kesinlikle zor bir maçın bizi beklediği bir gerçek."

Bordo-beyazlı ekipte Olgay Coşkun kart cezası nedeniyle yarınki maçta forma giyemeyecek. Boluspor karşılaşmasının son dakikalarında arka adalesinde yırtık meydana gelen Yaser Yıldız’ın durumunun ise maç öncesi belli olacağı bildirildi.

Kartalspor ile MKE Ankaragücü arasındaki yarınki karşılaşma Radyo Seymen Kartal Stadı’nda saat 13.00’de başlayacak.

PTT 1. Lig’de 23. hafta maçları öncesi 23 puanlı Kartalspor 15. sırada bulunuyor. MKE Ankaragücü ise 14 puanla 18. ve son sırada yer alıyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Ankara’da yapılan maçı başkent temsilcisi 1-0 kazandı.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ