MENÜ

Maç biletleri satışa çıkıyor

Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe maçının biletleri 75 liradan başlayan fiyatlarla satılacak.

Maç biletleri satışa çıkıyor

Spor Toto Süper Lig’in 21’inci haftasında gerçekleştirilecek Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe maçının bilet fiyatları belirlendi.
Kulüpten alınan bilgiye göre, 10 Şubat Pazar günü yapılacak maç için kuzey ve güney kale arkasıyla Fenerbahçe misafir tribünü biletleri 75 liradan satışa sunulacak. Mersin İdman Yurdu'nun Galatasaray'la oynadığı lig maçında kale arkası tribünün biletlerine 35 lira fiyat biçilmişti.

Biletler, maraton tribünü için 150 lira, Batı A-B tribünleri için 200 lira, VIP A-C tribünleri için 300 lira, VIP B tribün için 500 liradan liradan taraftarları bekleyecek.

Satışına 7 Şubat’ta saat 10.00 itibariyle başlanacak biletler, Slam Teks Spor Malzemeleri, Şekerci Hasan Yozgat ve www.ticketturk.com’dan temin edilebilecek.

Taraftardan fiyat tepkisi

Bu arada, bilet fiyatlarını yüksek bulan bazı Mersin İdmanyurdu’nun taraftar grupları tepki gösterdi.

Şeytanlar Grubu Kuzey Kale Arkası Başkanı Aydın Demirci, yazılı açıklamasında, "skandal" diye nitelendirdiği bilet fiyatlarının taraftara "Stada gelmeyin" demekle eş değer olduğunu savundu.

Son oynanan Galatasaray–Fenerbahçe maçının kale arkası biletlerinin 72 lira olduğunu belirten Demirci, "Bayern Münih 15 avro, Manchester United 10 dolara maç bileti satarken, Mersin İdmanyurdu’muzun herhangi bir takımla oynadığı bir lig maçının en ucuz biletini 75 lira yapmak soygundur. Gelir düzeyi belli olan Mersin İdmanyurdu taraftarlarını televizyon başına mahkum etmek ayıptır" ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ