MENÜ

Altın Top, üst üste 4. kez Lionel Messi'nin

FIFA ve France Football dergisi tarafından yılın en iyi futbolcusuna verilen "Altın Top" ödülü, üst üste 4. kez Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Lionel Messi'nin oldu.

Altın Top, üst üste 4. kez Lionel Messi'nin

FIFA’nın İsviçre’nin Zürih kentindeki merkezinde bugün yapılan ve futbolda 2012 yılının "en iyi"lerinin seçildiği ödül töreninde, yılın futbolcusuna verilen "altın top" ödülünü Messi kazandı. Gazetecilerin ve FIFA’ya üye 208 ülkenin milli takımlarının teknik direktör ve kaptanlarının oylarıyla sahibi belirlenen Altın Top Ödülü’nün bu yılki sahibi Cristiano Ronaldo ve Andres İniesta'yı geride bırakan Lionel Messi oldu.

Messi'den bir rekor daha

Altın Top ödülünü üst üste 4. kez kazanmayı başaran Arjantinli yıldız Lionel Messi, bu ödüle 4. kez layık görülen ilk futbolcu oldu. Ödülü aldıktan sonra kısa bir açıklama yapan Messi, "Bu ödülü almak gerçekten inanılmaz. Çok etkileyici... Takım arkadaşım Iniesta'yı da geçmek istemiyorum. Onla oynamak çok önemli. Arkadaşlarıma, Arjantin Milli Takımı'ndan arkadaşlarıma, aileme, karıma ve çocuğuma teşekkür ediyorum. Çok heyecanlıyım..." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ