MENÜ

Galatasaray Quaresma'yı alıyor

Dört koldan transfer harekatına başlayan Sarı-Kırmızılılar, ilk bombayı Quaresma ile patlatmaya hazırlanıyor. Terim'in ısrarı üzerine, 5 milyon Euro'luk tazminatın Beşiktaş'a ödenerek transferin bitirilmesi planlanıyor.

Galatasaray Quaresma'yı alıyor




Süper Lig’de ilk yarıyı zirvede tamamlayan, Şampiyonlar Ligi’nde de son 16’ya kalan Galatasaray’da, sıra transfere geldi. Teknik direktör Fatih Terim’in listesinde birçok önemli isim var ve bu doğrultuda dört koldan harekete geçilmiş durumda. Sarı-Kırmızılılar ilk bombayı ise Ricardo Queresma ile patlatmaya hazırlanıyor. Sezon başında Q7’nin Milan Baros’la takası gündeme gelmiş, ancak mutabakat sağlanamamıştı. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş’la yolları ayıran Portekizli yıldız
şu an boşta. Ancak sözleşmesi feshedilirken, “Türkiye’de bir kulübe transfer olursa şirketimize 5 milyon Euro ödemek zorunda kalır” maddesini yürürlüğe koyan Beşiktaş, bu işten kârlı çıkacak gibi görünüyor. Zira Terim’in isteği üzerine Galatasaray Yönetimi bu transferi devre arasında bitirmeyi planlıyor ve bunun için 5 milyon Euro’luk tazminatı ödemek zorunda.

Jorge Mendes diyor ki...


29 yaşındaki futbolcunun menaceri Jorge Mendes ise gazetemize yaptığı açıklamada “Henüz kimseyle anlaşmadık, ancak oyuncum için bir kulüple anlaşmak istiyorum” ifadesini kullandı. Buna karşın Galatasaray’ın nabız yoklamaya başladığı, yıldız oyuncuya senelik 2.5 milyon Euro civarında bir teklif yapılacağı öğrenildi. Q7, Beşiktaş’tan yılda 3 milyon 750 bin Euro alıyordu.

Listedeki diğer yıldızlar

Carlinhos Fluminense
Andre Santos Arsenal
Ömer Toprak Leverkusen
Serdar Aziz Bursaspor
Wesley Sneijder İnter
Mauro Zarate Lazio

Yalçın Dümer

Haberin Devamı
YORUM YAZ