MENÜ

TJK'da 2013 bütçesi onaylandı

Türkiye Jokey Kulübü'nün 2013 Bütçesi Genel Kurulu dün İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda gerçekleştirilirken toplantıya 50'yi aşkın TJK Asli Üyesi ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Erdal Celal Sumaytaoğu katıldı.

TJK'da 2013 bütçesi onaylandı

Önümüzdeki yılda atyarışlarında yüzde 10 büyüme öngörülürken bütçede yatırımların yer almadığı eleştirileri üzerine söz alan TJK Başkanı Serdal Adalı, "Kısa süre sonra onaylanacak stratejik planı açıklayacağız. Bu yüzden henüz netleşmemiş projeleri yazmadık ancak şunu söyleyebilirim ki Sayın Sumaytaoğlu ile son iki ayda belki de 10 defa bir araya geldik ve buna binaen altyapı sorununa eğilmeyi ön plana alıyoruz. Tüm hastaneleri elden geçireceğiz ve yenileri de açılacak umarım. İnşallah 2013 yılı sonunda iki adet idman sahasına da kavuşmuş olacağız. Bunlardan bir tanesi İstanbul yakınlarında olacak. Bir diğeri ise mevsim şartlarına da bakılarak çok yakında belirlenecek" derken alkış aldı.

Sumaytaoğlu da "Bakanlık olarak her zaman atçıların yanında olduklarını ve birlikte, el ele çalışmaya devam edeceklerini, özel hesaptan 80 milyon TL'nin yeni projeler için harcanacağını" belirterek taktir topladı.
TJK Genel Sekreteri Osman Hattat ise tanıtıma da önem vereceklerinin altını çizdi.

2013 Bütçesi oybirliğiyle kabul edilirken toplantı dostane şekilde sona erdi.

Haber: Cem BOŞGELMEZ Fotoğraflar: Abdullah DOĞAN

Haberin Devamı
YORUM YAZ