MENÜ

İşte Galatasaray'ın muhtemel rakipleri

Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndan 2. olarak çıkan temsilcimiz Galatasaray'ın 20 Aralık'ta çekilecek kuradaki muhtemel rakipleri, gruplardaki bütün maçların bitmesiyle şekillendi.

İşte Galatasaray'ın muhtemel rakipleri

İşte Galatasaray'ın son 16'da karşısına çıkabilecek 7 rakip:

PARİS SAİNT GERMAİN

A Grubu'nda bulunan Paris ekibi, grubunda oynadığı 6 maçtan 5 galibiyet ve bir mağlubiyet aldı. Kadrosunda İsveç'in yıldızı Ibrahimovic'in de yer aldığı takım, oynadığı 6 maçta toplamda 16 gol atıp 3 gol yedi.

SCHALKE

Kadrosunda Affelay,Farfan, Huntelaar gibi yıldızları bulunduran Schalke, B Grubu'nda hiç mağlup olmadı ve 3 galibiyet ve 3 beraberlikle grubu lider olarak tamamladı. Topladığı 12 puanda 10 gol atan Alman ekibi kalesinde de 6 gol gördü.

MALAGA

İspanya'da ve Şampiyonlar Ligi'nde müthiş bir çıkış yakalayan Malaga, C Grubu'nu 3 galibiyet ve 3 beraberlikle namağlup olarak lider tamamladı.

BORUSSİA DORTMUND

Takıma geldiği günden beri harikalar yaratan ve Almanya Ligi'nde son 2 sezonda şampiyon olan Jürgen Klopp'un yönettiği Borussia Dortmund, ölüm grubu olarak adlandırılan D Grubu'ndan Manchester City ve Real Madrid gibi güçlü ekipleri de geçerek lider olarak çıktı. 4 galibiyet ve 2 beraberlikle namağlup olan Dortmund, Şampiyonlar Ligi'nin favori ekiplerinden...

JUVENTUS

E Grubu'nda Chelsea ve Shakhtar Donetsk gibi takımları geçerek 3 galibiyet ve 3 beraberlikle grubu lider olarak tamamladı. Oynadığı son maçta Shakhtar'a yenilseydi UEFA Avrupa Ligi'ne gidecekti. Ancak Shakhtar'ı deplasmanda yenerek hem Chelsea'nin Avrupa Ligi'ne gitmesine hem de kendisinin grubu lider olarak tamamlamasını sağladı.

BAYERN MÜNİH

Valencia ile F Grubu'nu aynı puanda tamamlasa da 2'li avarajın üstünlüğü elinde bulundurmasından ötürü grubu lider olarak tamamladı ve Galatasaray'ın rakipleri arasına girdi.

BARCELONA

İspanya La Liga'da muhteşem performans sergileyen ve dünya futbolunun bir numaralı takımı olarak gösterilen Barcelona, G Grubu'ndan Celtic'e deplasmanda yenilse de gruptan birinci olarak çıkarak istatistikleri doğru kıldı. Bulunduğu grupta 11 gol atıp kalesinde 5 gol gördü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ