MENÜ

"Puan almak için sahaya çıkacağız"

PTT 1. Lig takımlarından Kartalspor'un Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, Adanaspor maçına en iyi şekilde hazırlanarak puan almak için sahaya çıkacaklarını bildirdi.

"Puan almak için sahaya çıkacağız"

Geçen hafta deplasmanda Adana Demirspor ile yaptığı karşılaşmada 2-1 mağlup olan Kartalspor, bu hafta Adanaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına Mersin’deki Macit Özcan Spor Kompleksi’nde başladı.
Teknik Direktör Özcan Kızıltan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Adana Demirspor’la oynanan maçın çok zorlu geçtiğini ve güzel bir maç olduğunu söyledi.

İyi oynadıklarını ve çok pozisyon yakaladıklarını belirten Kızıltan "Ama istediğimiz sonuca ulaşmayı başaramadık. Çünkü 1-0, 2-0’dan sonra maçı çevirmek çok kolay değil. Ancak oyuncularımız çevirme adına her şeyi yaptılar, çok gayret ettiler, olmadı" dedi.
Bu hafta Adanaspor’a karşı oynayacakları maçın da kolay olmayacağını vurgulayan Kızıltan, şunları kaydetti:

"Adanaspor, Kayseri Erciyesspor’u deplasmanda 2-1 yenerek ligde iddialı bir konum yakaladı. Bizim de puana ihtiyacımız var. Bunu başarabilecek dışarıda, içeride her yerde puan alabilecek gücümüz ve kalitemiz var. Ancak 3 haftadır maalesef istediğimiz sonucu alamıyoruz. Adanaspor maçına en iyi şekilde hazırlanıp puan almak için sahaya çıkacağız. Tek dileğimiz ve düşüncemiz Adanaspor maçından puanlar çıkarmak. Oyuncularıma çok güveniyorum. Puan almak istiyoruz. İnşallah bunu başarırız."

Profesyonellikte geçmişteki olumsuzlukları unutmak gerektiğini vurgulayan Kızıltan, takımının sahadaki mücadelesinin ve performansının karşılığını alamadığını, bundan sonra emeklerinin karşılığını almak istediklerini sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ