MENÜ

Fener'de açık ara Sneijder

Devre arası yaklaşırken, Sarı-Lacivertli taraftarlar 'bomba transfer' seçimini çoktan yaptı: Sneijder. İnter ile yollarını ayıracak Hollandalı için tüm yorumlar aynı noktada birleşiyor:Fenerbahçe'yi uçurur

Fener'de açık ara Sneijder

İŞTE FENER'İN YENİ BOMBASI!

Haberin Devamı

Ara transfer dönemi yaklaştı, futbol dünyasını yine heyecan sardı. Fenerbahçe taraftarları ise ‘bomba transfer’ tercihini çoktan yaptı. Birçok yıldız Kanarya’nın rüyalarını süslüyor ama Sarı-Lacivertliler açık ara Sneijder diyor! İnter’le yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Hollandalı ile ilgili haberlere yoğun ilgi gösteren Fenerbahçeliler, Sneijder’in de katılmasıyla takımlarının hem lig hem de Avrupa’da büyük fark yaratacağı görüşünde birleşiyor.

Kaka, Gomis...
Bu ismin yönetim tarafından yalanlanmıyor olması da 12. adamın heyecanını katlıyor. Her zaman olduğu gibi alternatifli bir liste üzerinde duracak olan Fenerbahçe Yönetimi’nin en kısa zamanda teknik patron Aykut Kocaman ile bir zirve yapıp, ardından temaslara başlayacağı da edinilen bilgiler arasında. Başkan Aziz Yıldırım’ın önceliği İnterli futbolcuya vereceği, Sneijder’in menaceri Soren Lerby’nin, “Önümüzdeki günlerde bir görüşme olabilir” sözleriyle de örtüşüyor. Ancak Kocaman’ın beklentileri arasında Real Madrid’li Kaka ve Lyon’lu Gomis’in de bulunduğunu hatırlatmakta fayda var.

İşte fanatik.com.tr’den Sneijder yorumları


Kaka 31 yaşında, o da Krasiç gibi olur. Sneijder ise harika, ‘cuk’ oturur. Sağda Kuyt, solda Sneijder, forvette Sow, ortada Meireles... Patlatırlar UEFA’yı.
KADİR DOĞAN
Off be! Sneijder olursa tadından yenmez. Kaka veya Gomis de çok iyi isimler ama Fenerbahçe için Sneijder’i tek geçerim.
ERMAL KUNTER
Sneijder gelirse rakip takımların sahaya çıkmasına bile gerek yok. Sneijder takıma 3 gömlek daha ekler.
KAAN EVCİLER
Kaka yaşından dolayı gereksiz ama Sneijder harika olur. Düşünsenize beyler, Meireles ve Sneijder’li orta sahayı.
AYKUT YILMAZ
Stoch ve Bienvenu’ye yol verip Sneijder alınırsa süper olur. Fenerbahçe’ye onun gibi koşan, mücadele eden oyuncular lazım.
ASLAN GÜNGÖR

YORUM YAZ