MENÜ

İnönü yenileniyor

Beşiktaş, yeni İnönü Stadı için düğmeye bastı. Dün IMG-Doğuş ortaklığıyla anlaşma imzalandı ve proje için geri sayıma geçildi. Başkan Orman, “Stadın maketi heyecan yaratıyor. Hazır olunca göreceksiniz” dedi.

İnönü yenileniyor

..Ve Beşiktaş’ta yeni bir dönem başlıyor. Uzun süredir üzerinde çalışılan yeni İnönü Stadı projesinde dün ilk resmi adımlar atıldı. Siyah-Beyazlılar, Hyatt Regency Otel’de gerçekleştirilen törenle, yeni stat projesi için IMG-Doğuş ile stratejik işbirliği anlaşması imzaladı. Törende konuşma yapan Orman, “Ben ve arkadaşlarımın çok arzu ettiği bir gelişmenin ilk adımını atıyoruz. Dünyada spor konusunda marketing ve eğlence konularında en önemli şirketlerden biri olan IMG ile Doğuş’un yaptığı işbirliğinin ilk imzasını biz atıyoruz. Çok mutluyuz. Dünyanın globalleştiği bir dönemde dünya çapında bir oyuncu halini almamız lazım. Kamuoyunun genel beklentisi statla ilgili. Ancak anlaşmanın esas bacağı pazarlama ve marketing... Bu işte uzman bir kuruluşla, bizim uzman olmadığımız dallarda işbirliği içerisinde olacağız. Uzun dönemli bir anlaşma olacak. Anlaşmanın en önemli tarafı pazarlama tarafıdır. Beşiktaş İnönü Stadı’nı yenileme projemiz var. Projede geliştirme kısmını onlarla beraber yapacağız. Uzun bir birlikteliğin ilk adımını atıyoruz. Kendim ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına böyle bir anlaşmaya zemin oluşturduğumuz ve ilk adımı attığımız için çok mutluyuz. İyi bir başlangıcın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

‘Birikim transfer ediyoruz’

Anlaşma hakkında fazla bilgi vermeyen başkan, “Süreç itibariyle 10 senelik anlaşma. Detaylarıyla ilgili bilgiyi daha sonra açıklarız. Bütün anlaşma imzalandıktan sonra kamuoyuna bilgi olarak verilir. IMG’nin özellikle internet sayfasına bakılmasını rica ediyorum. Bir stat geliştirme şirketi değil. İnanılmaz bilgi birikimi olan, sporun her dalında olan ve uzman bir kurum. Biz sadece statla alakalı çalışma yapmıyoruz. Onların birikimlerini transfer ediyoruz. Stat olayına gelince. Stadın maketi heyecan yaratan bir konu. Ben bu konularda konuşmayı pek sevmiyorum. Hazır olunca göreceksiniz” yorumunda bulundu.

‘Alex olayı bizi bağlamaz’


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün gerçekleştirilen basın toplantısının ardından basın mensuplarıyla kısa bir sohbette bulundu. Alex’in Fenerbahçe’den ayrılmasıyla ilgili sorulan bir soruya, “Biz kendi iç işlerimize bakarız. Başka takımda oyuncu kadro dışı kalmış bizi ilgilendirmez” diyen başkan, “Fenerbahçe maçına tabii ki gideceğim. Uzun süreli bir rekabet var. Bize yemek teklifi gelmedi. Gelirse niye gitmeyelim?” yanıtını verdi. Öte yandan Orman, İnönü Stadı’nın yapımını kendilerinin üstleneceğini söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ