MENÜ

''Çöl Kaplanı'' lakaplı Kemal Merkit hayatını kaybetti

Milli motosikletçi Kemal Merkit hayatını kaybetti. ''Çöl Kaplanı'' lakaplı 52 yaşındaki motosiklet yarışçısı Kemal Merkit, Transanatolia Rallisi’nde geçirdiği kaza sonucu hayata gözlerini yumdu. Kemal Merkit'in cenazesi Kilyos Mezarlığı'na defnedildi. Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Kemal Merkit'in ailesi ve yakınları ile motosiklet camiasından çok sayıda kişi katıldı.

''Çöl Kaplanı'' lakaplı Kemal Merkit hayatını kaybetti

Konya'nın Karapınar ilçesinde geçirdiği kazada vefat eden "Çöl Kaplanı" lakaplı Kemal Merkit'in naaşı, Levent Afet Yolal Camisi'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Kilyos Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenaze namazına, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Kemal Merkit'in ailesi ve yakınları ile motosiklet camiasından çok sayıda kişi katıldı. Bekir Yunus Uçar, Kemal Merkit'in Türk bayrağına sarılı naaşı başında Yasin suresini okudu.

Bu arada törende fenalık geçiren Merkit'in kızına sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Merkit'in naaşını mezarlığa götüren cenaze aracına bir grup motosikletli sporcu da eşlik etti.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ