MENÜ

Sow gidiyor, Gomis geliyor

Krasic ve Yobo'nun transferlerini sonlandıran Fenerbahçe'nin, Lyon'un golcüsünü de bitirdiği, işin resmiyete dökülmesi için Moussa Sow'un Katar'a satılmasının beklendiği öğrenildi.

Sow gidiyor, Gomis geliyor

Hazırlık maçlarında ve Vaslui ile oynadığı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçında ortaya koyduğu futbolla hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe, sevenlerinin uzun süredir beklediği transfere bir girdi, pir girdi.

Milos Krasic ve 2 senedir kiralık olarak forma giyen Yobo’nun transferini bitiren yöneticilerin hedefinde şimdi de Olympique Lyon’un golcüsü Gomis var. Sarı-Lacivertliler’in, uzun zamandır peşinden koştukları Fransız golcüyle ve kulübüyle büyük ölçüde anlaşma vardığı ileri sürüldü.

Başkan Aziz Yıldırım’ın da alınmasını çok istediği Gomis’in transferinin resmen açıklanması içinse, Moussa Sow’un elden çıkarılmasının beklendiği belirlendi. Antrenmanlardaki isteksizliği ve hazırlık maçlarındaki formsuzluğuyla dikkat çeken Senegalli golcüyü elden çıkarmayı planlayan yöneticiler, bu konuda Katar’dan gelen teklifleri değerlendirmek amacında.

Bu konudaki en büyük engelse, Sow’un kariyerinin ortalarında Katar’a gitmeye sıcak bakmaması. Senegalli golcü, teklif edilen yüksek ücrete rağmen, Katar’a gidip, kariyerinin sonlandırmaktan çekindiği için tekliflere temkinli yaklaşıyor. Sow’un Katar’a gitmeyi kabul etmesi halinde, Gomis’in transferinin duyurulması bekleniyor.

Can Gebetaş

Haberin Devamı

İŞTE BATEFIMBI GOMIS

YORUM YAZ