MENÜ

Kartal'da 2 transfer birden

TFF 1. Lig ekiplerinden Kartalspor'da kulüp asbaşkanı ve basın sözcüsü Murat Söylemez, teknik direktör Besim Durmuş'un istekleri doğrultusunda Karşıyaka'dan Emrah Kavak ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını, Bolusporlu futbolcu Fatih Gül'ü ise 1 yıllığına kiraladıklarını bildirdi.

Kartal'da 2 transfer birden

TFF 1. Lig ekiplerinden Kartalspor’da kulüp asbaşkanı ve basın sözcüsü Murat Söylemez, teknik direktör Besim Durmuş’un istekleri doğrultusunda Karşıyaka’dan Emrah Kavak ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını, Bolusporlu futbolcu Fatih Gül’ü ise 1 yıllığına kiraladıklarını bildirdi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili AA muhabirine açıklama yapan Murat Söylemez, teknik direktör Bedim Durmuş ile futbol komitesinin yaptığı toplantıdan sonra iki futbolcuyu kadrolarına dahil ettiklerini belirterek, "Boluspor’dan Fatih Gül ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaşıldı, Karşıyaka’dan da Emrah Kavak ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Hocamızın Bolu’daki ilk etap kamp çalışmalarından sonra futbol komitemiz ile yaptığı toplantı sonrasında bu iki transferi gerçekleştirdik. Birkaç gün içerisinde yine hocamızın istekleriyle 1-2 transfer daha gerçekleştirmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.
Yeni sezon hazırlıklarına İstanbul’da devam eden takımlarının 4 Ağustos Cumartesi günü sezon açılışında Beşiktaş ile Kartal Stadı’nda hazırlık maçı yapacağını da bildiren Söylemez, daha sonra ikinci etap kamp çalışmaları için yine Bolu’ya gideceklerini kaydetti.

Söylemez, Bolu kampında da 3 maç yaparak hazırlıklarını tamamlayacaklarını ifade etti.


AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ