MENÜ

Lütfi Kırdar'da Anastacia rüzgârı esti

34. Asya Yarışçılık Federasyonu Konferansı'nın (ARC) açılış seremonisi önceki gece İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Lütfi Kırdar'da Anastacia rüzgârı esti

Geceye Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Mehmet Mehdi Eker sözleriyle damgasını vurdu. Bine yakın yabancı misafire seslenen Eker, "Önümüzdeki üç günde atçılıkla ilgili önemli kararlar alacaksınız. Sizlerden ricamız doping konusunda önlemler almanız. Aynı zamanda bir veteriner hekim olarak tedavi amaçlı dahi olsa ilaç yapılmış olan safkan henüz iyileşmekte olduğundan o atın koşturulmamasına hayvan refahı adına kesinlikle karşıyım. Arap atçılığında da yarım kan olayına azami dikkat edilmeli ve müsaade edilmemelidir. Türk atçılığı olarak biz göreve geldiğimizden bu yana 7 yıl oldu ve bu dönemde 170 milyon TL harcadık. Önümüzdeki iki senede bunu 300 milyon TL'ye çıkartacağız. Çok yakında iki hipodrom daha devreye sokacağız" ifadelerini kullandı. Söz konusu hipodromların İzmit İdman Merkezi, Antalya ve Samsun’dan ikisi olması bekleniyor.
Eker büyük alkış alırken TJK Başkanı Ömer Faruk Girgin de konuklarla yakından ilgilendi.

Haberin Devamı

Seremoninin ilerleyen saatlerinde ise kelimenin tam anlamıyla muhteşem bir şov vardı. Amy Winehouse ve Whitney Houston'un ölümünün ardından mükemmel ses kategorisinde tek başına kalan Amerikalı şarkıcı Anastacia, konuklara inanılmaz bir müzik ziyafeti çekti. "Why'd You Lie To Me?" şarkısıyla konserine başlayan sanatçı, kalabalığın dansları eşliğinde "I’m outta love" isimli şarkısını iki kez söyleyerek veda etti. TJK Muhasip Üyesi Doruk Yılmaz sanatçıya buket çiçek sunarken eşi Neslihan Hanım ile birlikte veda şarkısında danslara büyük bir coşkuyla eşlik etti.

Cem BOŞGELMEZ

YORUM YAZ