MENÜ

"Yeniden yapılanıyoruz"

Beşiktaş Erkek Basketbol Başantrenörü Erman Kunter, yeniden yapılanmaya girdiklerini söyledi.

"Yeniden yapılanıyoruz"

Yeni sezon öncesi iyi bir takım kurmak için çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyleyen deneyimli antrenör, "Yeniden yapılanıyoruz, bu açıdan çalışmalarımız çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Genel Menajerimiz Haluk Yıldırım ile beraber, transfer ve sezon öncesi kamp programları üzerinde çalışıyoruz. Bazı oyunculara tekliflerde bulunduk, bazı oyuncularda bize gelmek istediklerini ilettiler. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bir kaç isimle anlaşmak üzereyiz. Transfer konusunda bir çekirdek oluşturduk" diye konuştu.

Geçtiğimiz sezon kadroda bulunan Türk oyuncularla görüşmelerinin olduğunu söyleyen Erman Kunter, "Geçtiğimiz sezon kadromuzda bulunan Serhat Çetin, Barış Hersek, Mehmet Yağmur ve Can Akın'ın hem kendileri hem de menajerleri ile görüşmelerim oldu. Can'ın kontratı zaten var, diğer oyuncularla da görüşmelerim devam ediyor. 10-11 oyunun aktif olarak oynayacağı geniş bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Bu kadro yapısında Türk oyuncuların önemi büyük olacak" dedi.

Sezon öncesi çalışmaların planlamasının yapıldığını ve 13 Ağustos'ta toplanılacağını belirten Erman Kunter, "13 Ağustos'ta yeni sezon çalışmalarımıza başlayacağız. 28 Ağustos'ta yurt dışı kampımız başlayacak. Bazı turnuva teklifleri var, onları da değerlendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Başantrenör Erman Kunter, son olarak taraftara seslendi: "Çok çalışıyoruz. Çok iyi ve sert bir takım kuracağız. Taraftarlarımız merak etmesin, Beşiktaş Basketbol Takımı her zaman olduğu gibi bu sene de zirveye oynayacak."

İstanbul-DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ