MENÜ

'Hiç kimseden çekinmiyoruz'

2012-2013 sezonu hazırlıklarını Avusturya'nın Bad Kleinkirchheim bölgesinde gerçekleştiren Beşiktaş, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile günü tamamladı.

'Hiç kimseden çekinmiyoruz'

Siyah Beyazlı takım, dün akşam başlayan ve bugün devam eden sağanak yağmur nedeniyle, kampın ilk 8 gününde kullanılan antrenman sahasının zemininde sorun yaşandığı için farklı bir sahada çalıştı. Teknik direktör Samet Aybaba yönetimindeki antrenmana sol kasığında sertleşme olan Veli katılmadı. Koşu ve pas çalışmaları ile başlayan antrenman çift kale maç ile son erdi. Sahanın bazı bölgelerinde su birikintileri olduğu için antrenman maçı sırasında zaman zaman zorlanan oyuncuların sakatlık yaşamamaları teknik heyeti memnun etti. Maç sırasında başarılı kurtarışlara imza atan Cenk, beğeni topladı.

Haberin Devamı

AYBABA: "HİÇ KİMSEDEN ÇEKİNMİYORUZ. HER ŞEY SAHADA BELLİ OLUR"

Antrenman sonrası basın mensupları ile kısa bir sohbet yapan teknik direktör Aybaba, kaleci David Ospina konusunda açıklamalarda bulundu. Bu transferin gerçekleşmesi için Nice Kulübü'nün bonservis bedelinde indirime gitmesini beklediklerini söyleyen Aybaba, "Ospina kaliteli ve genç bir oyuncu. Bence Fransa Ligi'nin en iyi kalecisi. Ospina'yı kadromuza katmayı istiyoruz. Umarım kısa süre içinde bu transferi noktalarız" dedi.

Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yaptığı transferler sonrası yeni sezon öncesi çekincesi olup olmadığı yönündeki soruya şu cevabı verdi;

"Rakiplerimiz kendi politikaları doğrultusunda transfer yapıyorlar. Ancak biz kimseden çekinmiyoruz. Her şey sahada belli olur."

Aybaba son olarak bugün çekilen 2012-2013 futbol sezonu fikstürü için ise şunları söyledi.

"Fikstür zor gözüküyor. Ancak her rakibimizle bir şekilde oynayacağız."

YILLIK ÜCRETİNDE İNDİRİME GİTMEYİ KABUL EDEN HOLOSKO, 18 TEMMUZ'DA KAMPA KATILACAK

Öte yandan 2010 Ocak ayında Beşiktaş ile 3.5 yıllık sözleşme yenileyen ve yıllık 1.8 milyon ücret karşılığında anlaşan Filip Holosko, Siyah Beyazlı takımda kalmak için indirime gitme kararı aldı. Beşiktaş ile 1 yıl daha mukavelesi bulunan Holosko, futbol komitesinin kendisine teklif ettiği 600 bin Euro'luk ücret indirimi kabul etti. Şu anda izinde olan Slovak futbolcunun 18 Temmuz'da kamp kadrosuna katılacağı belirtildi.

FUTBOL KOMİTESİ ÜYESİ AHMET KAVALCI İSTANBUL'A DÖNDÜ

Bu arada kampın ilk gününden bu yana Siyah Beyazlı takımın kamp çalışmalarını takip eden futbol komitesi üyesi Ahmet Kavalcı bugün Avusturya'dan ayrıldı. Özel işleri için İstanbul'a dönen Kavalcı'nın 20 Temmuz'da yeniden kampa dahil olacağı kaydedildi.

ÖVÜNÇ ÖZDEM - BAD KLEINKIRCHHEIM / DHA

YORUM YAZ