MENÜ

Es Es'e Servet imzası

Servet Çetin, Eskişehirspor Tesisleri'nde düzenlenen törende Kırmızı-Siyahlı ekibe 2 yıllığına imza atarken, Nuhiu da 1 yılı kiralık 3 yıl opsiyonlu olarak renklere bağlandı.

Es Es'e Servet imzası

Galatasaray’ın tecrübeli defans oyuncusu Servet Çetin ve Avusturya’nın Rapid Wien takımında forma giyen Atdhe Nuhiu Eskişehirspor ile anlaşma imzaladı. Eskişehirspor Tesisleri’ndeki toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Birsen, “Uzun yıllar Galatasaray’da forma giymiş, çok inandığımız ve güvendiğimiz Servet Çetin’i bugün Eskişehirsporlu yapıyoruz. Servet başarılarımıza katkı sağlayacak. İkinci olarak, forvette büyük işler başaracağına inandığımız Nuhiu da Eskişehirspor’u tercih etti. Her iki futbolcu da takıma güç katacak” dedi. Konuşmanın ardından Servet Çetin 2 yıllığına, Atdhe Nuhiu da, 1 yılı kiralık 3 yılı opsiyonlu olmak üzere kendilerini Kırmızı-Siyahlı formaya bağlayan anlaşmaya imza attı.

“Hollanda’da 2 hazırlık”


Bugün Hollanda’ya gidecek takımın 16 Temmuz’a kadar kamp yapacağını belirten kulüp başkanı Halil Ünal, “14-15 Temmuz’da 2 hazırlık maçı yapılacak. Oraya 28 futbolcuyla gideceğiz. 16 Temmuz’dan sonra döndüğümüzde CAS, Avrupa Ligi’nde lehimize karar verirse maçlarımızı Atatürk Stadı’nda oynayacağız. Stadımız, 19 Temmuz’da oynanacak olan Saint Johnstone maçı içinse UEFA’dan gerekli olumlu raporu almıştır” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ