MENÜ

Tino Costa'da rötar!

Mehmet Topal'dan sonra Arjantinli oyuncuyu da Fenerbahçe'ye vermeleri halinde taraftarın tepki göstereceğini düşünen Valencialı yöneticiler, 1-2 oyuncu alana kadar transferi beklemeye aldı.

Tino Costa'da rötar!

Liverpool’dan Kuyt, Kayserispor’dan Mehmet Ali Kaldırım, Valencia’dan Mehmet Topal ve Bucaspor’dan Salih Uçan’ı kadrosuna
kattıktan sonra ibreyi Tino Costa’ya çeviren Fenerbahçe, bu transferi bitirebilmek için bir süre beklemek zorunda. Bunun nedeni de Valencialı yöneticilerin yaşadığı, “Mehmet Topal’dan sonra Arjantinli oyuncuyu da satarsak, taraftarımız tepki gösterir” korkusu. Kimseyi transfer etmeden, iki önemli oyuncuyu elden çıkarmaları halinde taraftarın tepki göstereceğini düşünen İspanyollar, bu nedenle Costa transferini bir süre beklemeye almayı kararlaştırdı. Valencia yöneticileri, orta sahaya bir veya iki oyuncu transfer ettikten sonra Arjantinli yıldızın transferine izin vermeyi planlıyor. Costa’nın menaceri Ruben Munoz, “Bir ay önce konuştuğumuzda iyi bir teklif gelmesi halinde onu satacaklarını söylemişlerdi. Şimdi durum değişmiş görünüyor. Bekleyip göreceğiz” dedi. Fenerbahçe cephesinde ise gecikme olsa da, Tino Costa’nın transferinde mutlu sona ulaşılacağı görüşü hakim. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın ise, bu gelişme sonrası canının sıkıldığı belirlendi. Kocaman, Devler Ligi ön elemesine ideal kadrosuyla çıkabilmek için transferlerin 3 Temmuz’a kadar bitirilmesini istemişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ