MENÜ

Okan Yılmaz Mudayspor'da

Bursaspor'un eski futbolcusu gol kralı Okan Yılmaz, yeni sezonda Mudanyaspor takımını çalıştıracak.

Okan Yılmaz Mudayspor'da

Mudanyaspor'un yeni teknik direktörü Okan Yılmaz, bir yıllık sözleşmeyi imzalarken, "Hedefimiz, Mudanyaspor'u Spor Toto 3. Lig'e çıkarmak" dedi.

Aktif futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlüğe yönelen eski Bursasporlu gol kralı Okan Yılmaz önümüzdeki sezon Mudanyaspor için ter dökecek. Okan Yılmaz, bir yıllık sözleşmeye imza atarak, Mudanyaspor'un teknik direktörü oldu. Mudanya Belediye ve Mudanyaspor Başkanı Hasan Aktürk, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Okan Yılmaz gibi değerli bir futbolcu, yeni sezonda teknik direktör olarak yeşil kırmızı renkler için ter dökecek. Türk futbolunun yetiştirdiği en iyi futbolculardan biri olan Okan Yılmaz'ın Mudanyaspor'un geleceği için çalışacak olması bizleri gururlandırdı. Mudanyaspor, Okan Yılmaz ile çok daha iyi yerlere gelecektir. Mudanyaspor bu yıl centilmence mücadele ederek şampiyon oldu ve amatör ligden Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıktı. Önümüzdeki sezon sonunda Okan Yılmaz'la Spor Toto 3. Lig'e çıkmak istiyoruz" dedi.

İmza töreninden sonra açıklama yapan eski Bursasporlu futbolcu gol kralı Okan Yılmaz da "Aktif futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlüğe yöneldim. İlk teknik direktörlük anlamında kısa bir dönem Yalova Altınova Belediyespor'u çalıştırdım, aynı zamanda futbolcu olarak da görev yaptım. Mudanyaspor'dan gelen teklifi düşünmeden kabul ettim. Yeni sezonda hedefimiz Spor Toto 3. Lig'e çıkmak olacak" diye konuştu.

TARIK ARSLAN - MUDANYA / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ