MENÜ

Galatasaray şampiyonluğu kutluyor

18. Şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, Şükrü Saracoğlu'nda karanlıkta aldığı kupayı, Arena'da binlerce taraftarıyla havaya kaldırdı. Şampiyon için yapılan geçit töreni muhteşemdi. Başkan, yöneticiler, teknik direktör Fatih Terim, teknik kadro ve zaferin baş mimarı futbolcular 52 bin kişilik koronun tezahüratlarıyla sahne aldı.

Galatasaray şampiyonluğu kutluyor

Başkan Ünal Aysal, “Hocam ne mutlu sizinle olmak” diyerek Fatih Terim’in elini havaya kaldırdı. ‘Galatasaray Efsanesi’ ismiyle hazırlanan heykelciği alan Fatih Terim ise ‘İmparator’ tezahüratı eşliğinde konuştu: “Şampiyonluk tüm Galatasaraylılar’ın hakkıdır. Ananızın ak sütü gibi helaldir”

Kutlamaların en renkli ismi Eboue’ydi. Kendisinden sonra sahneye çıkan takım arkadaşlarını platformda karşılayan Fildişili oyuncu, Felipe Melo’yla yaptığı danslarla tribünlerin coşkusunu zirveye çıkardı. ‘Pitbull’ da sezonun son şovunu sergiledi. Kupa havaya kalktığı anda ise Aslantepe’de yer yerinden oynadı.

Sıradışı sezonu zaferle kapatan Galatasaray, şampiyonluk kutlamasını dün gece mabedi Türk Telekom
Arena’da gerçekleştirdi. Kadıköy’de zaferini ilan eden Fatih Terim ve Aslanları, taraftarının önüne kupayla çıktı. Aslantepe’de 18. şampiyonluğu kutlayan binlerce taraftar ile futbolcuların buluşması, adına yakışır şekilde gerçekleşti. Yönetim ve teknik kadronun sahneye çıktığı gecede, zaferin kahramanı futbolcular da boy gösterdi. Her futbolcunun ismi ayrı ayrı anons edilirken, Eboue geceyi renklendirdi. Fildişili oyuncu, Felipe Melo’yla dans etti. ‘Pitbull’ lakaplı Brezilyalı da sezonun son şovunu sergiledi. Başkan Aysal, “Türkiye’de ve yurt dışında 25 milyon taraftarın hislerine tercüman olmak için tek bir hareket yapmak istiyorum” dedikten sonra, “Hocam ne mutlu sizinle birlikte olmak” diyerek Fatih Terim’in elini havaya kaldırdı. Galatasaray’da 5. şampiyonluğunu yaşayarak tarihe geçen Fatih Terim ise gururluydu. İmparator, “Sevgili Galatasaraylılar, Aslantepe’de Aslan
Yolu’muzda bu seneki son günlerimiz. Aslan Yolu’nda oyuncularımız aslan gibi yürüdüler ve sizlerle birlikte bu
güzel başarıyı kazandılar. Şampiyonluğu doya doya kutlamak tüm Galatasaraylılar’ın hakkıdır. Ananızın ak
sütü gibi hakkınızdır” sözleriyle tribünlere seslendi. Başkan’a forma, Terim’e heykelcik Terim, “Galatasaray’ın 1 numarası” olarak nitelendirdiği Başkan Ünal Aysal’a, teknik ekip ve futbolcuların imzaladığı formayı teslim etti. Başkan Aysal ise ‘Galatasaray Efsanesi’ ismiyle hazırlanan 5 numaralı formasıyla hazırlanmış heykelciği Terim’e verdi. Aysal ve Terim kupayı takım kaptanlarına teslim ettiği anda ise Arena’daki kutlamaların en coşkulu anıydı. Kupa havaya kalktığı anda Arena’dan müthiş bir ses yükseldi. Kupa töreni sonrası yüzlerce taraftar sahneye akın etti, futbolcular sahayı omuzlarda terk etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ