MENÜ

Nazmi Koca: Neşteri vuracağız

Beşiktaş Kulübü'nde 25 Mart'ta gerçekleştirilecek genel kurul öncesinde, başkan adaylarından Nazmi Koca çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nazmi Koca: Neşteri vuracağız

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde bir basın toplantısı düzenleyen Koca, şöyle konuştu: Biz diğer başkan adayları gibi asla kulübün içinde bulunduğu durumdan yararlanarak, taraftarlarımıza asla acıyı, kan ve gözyaşını vaat etmiyoruz. Beşiktaş’ı asla yoğun bakıma almayı planlamıyoruz. Biz sorunların farkındayız. Sorunları çok iyi biliyoruz. İşadamı kimliğimizle, Beşiktaşlılığımızla, Beşiktaş’ın sorunlarına neşter
vurmaya geliyoruz...”

Haberin Devamı

‘Demirören’e hesap sorarız’
Yıldırım Demirören’e olan borçlar hakkında da konuşan Koca, “Beşiktaş’a verilen para, camiye verilen hayır gibidir. Asla geri alınmaz. Biz verdiğimiz her kuruşu hibe etmesini biliriz. ’103 milyon lira alacağı var’ deniyor. Yalnızca Tabata ile Nihat Kahveci’den doğan zarar 55-60 milyon lira. Biz her kuruşun hesabını soracağız. Beşiktaş’ın meselesi asla para değil, güçlü bir yönetim meselesidir” ifadelerini kullandı. Bu arada Nazmi Koca’nın listesinde bulunan yönetici adayı Aydoğan Cevahir, Beşiktaş’ın gelirlerini arttırarak ve marka değerini büyüterek mali sorunların üstesinden gelebileceklerine inandığını kaydetti.

Hüseyin Sakarya

YORUM YAZ