MENÜ

Çıkmazhan günün teki

Fanatik Hipodrom yarış tahminleri...

Çıkmazhan günün teki

1.AYAK: Günün birinci ayağı son derece zorlu bir mücadele ile başlıyor. Ben sizlere burada çok sayıda safkan önereceğim. Sırasıyla tavsiyelerim şunlar: Kıraç kız, Eyyar, Gurbetkaya, Nazgüzel, Hanze, Çifteli ve Hilvanlı Zeyno.
2.AYAK: Son koşusunu çok başarılı bulduğum Vincitore birinciliğin en güçlü adayıdır. Gerekli aşamayı kaydeden Blue Sun bu tayın çok ciddi rakibidir. Bana göre altılı mücadelesi bu iki safkan arasında geçer.
3.AYAK: Son ikinciliğinin ardından fit durumunu koruyan Çıkmazhan bana göre birinciliğin en güçlü adayıdır. Bu safkanı kuponlarınıza tek olarak işaretleyebilirsiniz.
4.AYAK: Bu kez farklı koşmasını beklediğimiz safkanımız Cankuruş'u başta öneriyorum. Son ikinciliğinin ardından çalışmalarına daha da hız veren Orçun en yakın rakibimizdir. Son startında kazanırken hayli beğenimi kazanan Bozyiğit iki safkandan sonra düşünülebilir.
5.AYAK: Her türlü koşulda başarılı olabilen Striker uyumlu binicisiyle başta düşünülmeli. Bu kez farklı bir performans göstermesini beklediğim This Is It bu safkanın en yakın rakibidir. İstikrarlı koşular sergileyen Sir Lancelot'un yanı sıra Murphy ve Perhan da sağlam kuponlarda bulunmalıdır.
6.AYAK: Bolcan, Noche Cool ve Lütfiye'nin yeterli olduğunu düşünüyorum.

4-1-2-7-6-5-3 // 11-3 // 5 // 9-3-4 // 1-7-5-2-4 // 4-2-1

FEHMİ YILDIRIM // ADANA

Haberin Devamı
YORUM YAZ