MENÜ

İzmir pazar tahmini

FANATİK At Yarışı ekibinin İzmir koşuları tahminleri...

İzmir pazar tahmini

İkinci ve altıncı ayağa çok dikkat

1.AYAK: En sonunda beklediği uzun mesafeli yarışı bulan ve benim idmanlarında çok beğendiğim Ağadayı kazanmaya en yakın safkan olup bu safkanın sırasıyla rakipleri Aytunga, Montplay ve Like A Star'dır.
2.AYAK: Günün zor mücadelelerinden biri olacak bu koşuda ise fazla safkan yazmakta fayda var diyorum ve Şafakhanım, Kızılcık, Muratkaya, Fatmasultan, Galatalı, Kısaslı Yiğit ve Özkızım benim sırasıyla önerdiğim safkanlardır.
3.AYAK: 4 ay aradan sonra tekrardan pistlerde koşmaya başlayan ve gördüğü yarışlar sonrası iyice fit duruma gelen Cancalı rakiplerine oranla bir adım önde olup bu safkanın tek rakibi Sema'dır.
4.AYAK: Son yarışında beklenmedik bir şekilde startta kalan ve şimdi start problemi giderilen Deep Forest en şanslı isim olup ufak kupon yapanlar için uygun bir tektir. Geniş kupon yapanlar Arbond, Gaucho ve Santo Domingo'yu yazarak rahat bir yarış izleyebilirler.
5.AYAK: Yarış hayatı boyunca sürekli olarak sert rakiplerinin yanında koşan ve neredeyse ilk kez bu kadar müsait bir grupla koşan Kamuran bence günün en sağlam teki olup kolay grupta kazanmayı bilecektir.
6.AYAK: Günün en kalabalık koşusunda ise her türlü aksiliğe karşı fazla safkan yazmakta fayda var diyorum ve Fast Track, Ataç Sultan, Heat Blast, Over Grown, Çelekan, Consiglieri ve Storm Hawk sırasıyla önereceğim safkanlardır. Herkese bol şanslar.


1.AYAK: 1.2.7.6
2.AYAK: 1.3.4.2.10.9.5
3.AYAK: 3.6
4.AYAK: 5.1.3.8
5.AYAK: 6
6.AYAK: 1.11.4.10.12.6.2

ERHAN TAŞBEK

Haberin Devamı
YORUM YAZ