MENÜ

'Sonuna kadar lider kalacağız'

Uğur Boral, liderliklerini sezon sonuna kadar sürdüreceklerini söylerken, Başkan Yıldırım için 'Tarihe geçecek bir insan' ifadesini kullandı.

'Sonuna kadar lider kalacağız'

Sarı-Lacivertliler’in başarılı oyuncusu Uğur Boral, “Liderliğimizi, üstünlüğümüzü sezon sonuna kadar götüreceğiz ve herkese, dış etkenlere ihtiyacımız olmadığını göstereceğiz” diye konuştu. Fenerbahçe dergisinin kasım sayısına konuşan Uğur, “Fenerbahçe tarihinin en büyük sezonlarından biri. Çünkü Fenerbahçe Futbol Takımı gururunu, onurunu kazanmaya çıkıyor sahaya. Fenerbahçe çok büyük bir camia, Türkiye’nin en iyi kulübü ve en iyi takımına sahip. Bu gücünü de taraftarından alıyor. Liderliğimizi, üstünlüğümüzü sezon sonuna kadar götüreceğiz ve herkese dış etkenlere ihtiyacımız olmadığını göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Aziz Başkan tarihe geçer’

Futbolda yürütülen şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan kulüp başkanı Aziz Yıldırım hakkındaki görüşlerini de açıklayan Uğur, “Aziz Yıldırım tarihe geçecek bir insandır. Ülkemizin Aziz Yıldırım gibi Türk sporuna hizmet etmiş insanlara sahip çıkması gerekir. Herkes elini vicdanına koyarsa doğru yolu bulacaktır” ifadesini kullandı.

YORUM YAZ