MENÜ

'Savaştık, kazandık'

Yoğun bir maç temposunun içinde olduklarını belirten Beşiktaş'ın teknik direktörü Carvalhal, 'Bu etkenler dışında, ligin en çok savaşan takımına karşı kolay alınmayan bu galibiyet, bizi oldukça mutlu etti' dedi.

'Savaştık, kazandık'

Beşiktaş’ın Portekizli teknik direktörü Carlos Carvalhal, Sivas karşısında alınan galibiyetten dolayı son derece mutluydu. Takımının son dönemde yoğun bir maç trafiği içinde olduğunu ifade eden ve bunun zorluklarını yaşadıklarını vurgulayan Carvalhal, “Öncelikle Sivas karşılaşması öncesi Mersin’de oynadık ve bu maçın ardından gece saat 02.00’de İstanbul’a geldik. Daha sonra rejenerasyon çalışması yaptık. Sadece 1 günlük bir aranın ardından Fenerbahçe ile gerçekten de çok fazla güç harcadığımız bir mücadele oynadık. Bunun sonrasında 2 kez idman yapıp, yine maça çıktık. Hepimiz oyuncuların dinlenmeleri ile ilgili şeylerin önemini biliyoruz” diye konuştu.
Şimdi hedef Dinamo Kiev...

Haberin Devamı

Böylesine bir maratonda Fenerbahçe maçının ardından Sivas’a karşı oynamanın zor olacağının bilincinde olduklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Sadece dış etkenler değil, ligin en mücadeleci ve en çok savaşan takımına karşı oynamak kolay değildi. Bu senaryolar dahilinde mantıklı düşünürsek, iyi bir galibiyet aldık ve yolumuza devam ediyoruz.

Dinamo Kiev maçı için yarın (bugün) izin yapacağız. Sonrasında hazırlanma vaktimiz olacak. Bu maça da kazanmak için çıkacağız” yorumunu yaptı.

YORUM YAZ