MENÜ

Ordu'da hedef ilk beş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, "Ligin ilk devresini ilk 5'te bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Ordu'da hedef ilk beş

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor’un 9 hafta sonunda 16 puan toplamasının önemli bir başarı olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Ligde sadece Fenerbahçe’ye yenildiklerini hatırlatan Türkmen, şunları kaydetti:
"Ligin ilk haftasında Fenerbahçe’ye karşı iyi oynamamıza rağmen yenildik ama ondan sonraki maçlarda mağlubiyetimiz yok. Dört galibiyetimiz ve dört beraberliğimiz var. Şu anda da 16 puandayız. Bu da önemli bir başarı. Ancak bunu sürdürmek gerekiyor. Hedefimiz ligin ilk devresini ilk 5’te bitirmek. Çünkü her geçen hafta maçlar zorlaşıyor. İkinci devre daha da zorlaşacak. Puan cetvelinde alt sırada olan takımlar takviyeler yapacak. Takımlarda oturuyor ve problemlerini çözüyorlar. O yüzden her puan altın değerindedir."

Yoğun maç programının tüm takımları olumsuz etkilediğini de dikkat çeken Türkmen, "Bunu Medical Park Antalyaspor maçında gözlemledik. Bu maçta 2 puanı kaçırdığımızı düşünüyorum. Devreyi 1-0 önde bitirmiş bir takım olarak mutlaka skoru korumalıydık. Hatta skoru attıracak pozisyonları da yakaladık, bunları değerlendiremedik. Geçen hafta Çarşamba günü Bursaspor ile çok zorlu bir maç oynadık. Antalyaspor karşısına tek antrenman yaparak çıktık. Zamanımız yolda geçti. Anadolu takımı olmanın güçlükleri var. Özel bir uçağımız da yok ama bütün bunlara rağmen Spor Toto Süper Lig’e yeni çıkan bir takım olarak 9 hafta sonunda iyi bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Orduspor’un başarısında taraftarların da emeği bulunduğunu kaydeden Türkmen, şöyle devam etti:
"Bu takımı biz 3 aylık bir süreçte çok ciddi çalışmalarla kurduk. Yabancı ve yerli iyi oyuncular seçtik. 29 kişilik bir kadromuz var. İlk 9 haftalık performans da ortada. Taraftarımız 19 Eylül Stadyumunu doldurduğu sürece Orduspor bu çizgisini sürdürecektir. Takımımızı ekonomik anlamda da çok iyi yönetmeye çalışıyoruz. Biz takımımızdan başarı, herkesten de destek bekliyoruz."

AA

YORUM YAZ