MENÜ

Müthiş maç Adana'nın 4-3

Turuncu-Beyazlı taraftarlar üst üste gelen Göztepe golleriyle şoka girdi, ancak Adanaspor pes etmedi. Güney temsilcisi, Tuna Üzümcü, Okan Salmaz (2) ve Mbilla'yla rakibini devirdi.

Müthiş maç Adana'nın 4-3

ADANASPOR: 4 GÖZTEPE: 3

Haberin Devamı

5 Ocak Stadı’nda 7 golün atıldığı mücadele izleyenleri mest etti. Mutlak zafer için sahaya çıkan iki takımdan Göztepe karşılaşmaya oldukça hızlı başladı. 11’de Bülent’in pasında Grobler gol perdesini açtı: 0-1. 21’de Uğur şık bir vuruşla farkı ikiye çıkarttı: 0-2. Ancak Adanaspor yılmadı.

Son sözü İlhan söyledi

Bu dakikadan sonra tüm riskleri göze alan Güney ekibinde, 26. dakikada Fahri’nin kornerinde Tuna Üzümcü ağları sarstı: 1-2. Bu golle toparlanan Turuncu-Beyazlılar, 41’de Okan Salmaz’la skora denge getirdi: 2-2. İkinci yarıda ise tribünlerin desteğiyle birlikte Adanaspor fırtınası devam etti. 47’de kazanılan serbest atışı kullanan Talha’nın ortasında Mbilla Etame, ev sahibini öne geçirdi: 3-2. Bu golün ardından Göztepe şoka girerken, 62. dakikada Anıl’ın defansın arkasına attığı pasta Kibong’un vole vuruşu direkten döndü. Dönen topu günün yıldızı Okan Salmaz tamamladı: 4-2. 84’te ise son sözü İlhan Şahin söyledi. Sarı-Kırmızılılar’ın geliştirdiği atakta Gürhan, ceza sahasında Onur tarafından düşürüldü. Hakem penaltı noktasını gösterdi, İlhan, skoru belirledi: 4-3. Bu sonuçla Adanaspor, 4 maç aradan sonra kazanırken, zirve yarışında ‘ben de varım’ mesajı gönderdi. Göztepe’de
ise kötü gidiş devam etti.

Haberin Devamı

YORUM YAZ