Şenol Güneş'i yaralayan taraftar gözaltına alındı
- MENÜ
- MENÜ
ŞİFREMİ UNUTTUM
Yeni şifre için eposta hesabınızda junk/çöp dizinini de kontrol ediniz.
AKTİVASYON KODU TALEBİ
Aktivasyon kodu için eposta hesabınızda junk/çöp dizinini de kontrol ediniz.
ÜYE GİRİŞ DURUM
30 Ekim 2011, Pazar 22:21
Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, yoğun maç trafiği içinde Sivasspor karşısında kazanmalarının çok önemli olduğunu söyledi.
Carvalhal, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında öncelikle yoğun maç trafiğine değinerek, şöyle konuştu:
"Mersin İdmanyurdu ile oynadığımız zorlu maçtan sonra gece 2’de İstanbul’a vardık. 2 gün sonra Fenerbahçe ile fizik mücadelesi yüksek bir maç oynadık. İki günlük aradan sonra bugün maça çıktık. Bu kadar kısa süre içinde maç oynamamız ve arkasından yeni maçın gelmesinin bizi zorlayacağını biliyorduk. Sivasspor gibi iyi mücadele eden bir takma karşı oynayacağımızın farkındaydık. Oyuncularımıza pragmatik olmamız gerektiğini ve kazanmamızın önemli olduğunu söyledim. Kazandık ve iyi kazandığımızı düşünüyorum."
Guti, Fernandes gibi futbolcuların kadroya alınmamaları ile ilgili bir soruya Carvalhal, "Kazandığımız zaman hep olmayan oyuncular hakkında konuşuluyor. Ben burada olmayan oyuncular hakkında konuşmak istemiyorum. Bunun burada oynayan futbolculara saygısızlık olduğunu düşünüyorum" diye yanıt verdi.
Carvalhal, son dönemlerde kadroda fazla değişiklik yapmadığının belirtilmesi üzerine, "Bazı anlarda aynı takımın oynamasının önemli olduğu durumlar var. Duygusal olarak, psikolojik olarak takım olgusunun, kollektif olgunun yerleştiğini gördüm. O nedenle oynayan futbolculara tekrar şans verdim" şeklinde konuştu.
Dinamo Kiev maçı
Dinamo Kiev ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi maçıyla ilgili bir soru üzerine de Carvalhal, "Bugün kazanmamız çok önemliydi. Artık bir gün fazla dinlenme şansımız var. Bir gün daha fazla maça hazırlanma şansımız var. Özellikle Dinamo Kiev maçında, Fenerbahçe ve Sivasspor karşılaşmalarından daha iyi oynayacağız" diyerek sözlerini tamamladı.
SON DAKİKA
ÖNE ÇIKANLAR
30. Hafta
2017/2018 Sezonu Spor Toto Süper Lig
O | P | ||
---|---|---|---|
1 | Galatasaray | 29 | 60 |
2 | Beşiktaş | 29 | 59 |
3 | Medipol Başakşehir | 29 | 59 |
4 | Fenerbahçe | 29 | 57 |
GENİŞLET | |||
5 | Trabzonspor | 29 | 46 |
6 | Kayserispor | 29 | 44 |
7 | Göztepe | 29 | 43 |
8 | Demir Grup Sivasspor | 29 | 41 |
9 | Kasımpaşa | 29 | 40 |
10 | Evkur Yeni Malatyaspor | 29 | 38 |
11 | Antalyaspor | 29 | 35 |
12 | Teleset Mob. Akhisarspor | 29 | 34 |
13 | Bursaspor | 29 | 33 |
14 | Aytemiz Alanyaspor | 29 | 32 |
15 | Gençlerbirliği | 29 | 30 |
16 | Atiker Konyaspor | 29 | 29 |
17 | Osmanlıspor FK | 29 | 29 |
18 | Kardemir Karabükspor | 29 | 12 |
simao ve q7 kanatları felç ediyor. hilbert ve köybaşı defansta yalnız kalıyor. onlarında defansı iyi değil. guti ve frndesten biri mutlaka oynamalı, buraka da şans verilmeli
sol kanat veli, sağ kanat burak, ortada fernandes (guti), ernst, necip oynasında bir görelim. q7 siz ve simaosuz bence kartal uçar. hilbert ve ismail defansta çok adam kaçırıyor. sivok yerine sidnei de denenebilir.
eğer sen fernandesi oynatmassan bizi bi parçalasın kiev sivas beşiktaş 2 disiplinsiz takımın maçıydı her maç böle kek olmaz 90 dk boyunca hiç kopmıyan bi takım kiev paramparça ederler adamı eğer fernandes ortasahda olmaz ise ..
ersnt almedia hariç tüm yabancılar devrede satılsın mali durum düzelsin orta avrupadan kanatlara ve forvet arkasına 2-3 futbolcu alınırsa bu takım coşar
Bjk Kiev maçına iyi hazırlanmalı.Sivas maçı gibi hakemlerle 14 kişi oynamayacak.Yoksa 8 olur.demedi demeyin.
sen dua et kuddusiye
zor be hocam kiev maçından hiç umudum yok,2003 teki beşiktaşımı özlüyorum
yahu arkadaşım gene iyi oynamadık o penaltı olmasa bu maç beraber biterdi..Fernandes ve holosko,guti direk oynamalı..necip ve velide ısrar etmesinde anlamıyorum !!! bu adamlar yedek oyuncu olur anca