MENÜ

Çalımbay: Penaltı olmasa...

Siyah-Beyazlılar'a karşı iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirten Sivas'ın hocası, 'Yakaladıklarımızı atmamız gerekirdi. O penaltı olmasa, puan alabilirdik' diye dert yandı.

Çalımbay: Penaltı olmasa...

Ligde zorlu bir deplasmana çıkan Sivasspor, Beşiktaş karşısında sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı. Özellikle ilk yarıda kaçırdığı mutlak gol pozisyonlarından yararlanamayan Yiğido’nun teknik direktörü Rıza Çalımbay, bu anlarda adeta çıldırdı ve akreditasyon kartını fırlattı. Maçın ardından konuşan Çalımbay, “Mersin maçında çok önemli pozisyonlar yakaladık. Bu mücadelede de benzer şeyler oldu ama atamadık. Beşiktaş gibi bir takıma karşı bunları yakalarsan, mutlaka atman lazım. Üzülüyorum. Çünkü buradan gerçekten de puanla ayrılabilirdik” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Hakem hakkında konuşmam’

Rakibin kazandığı penaltı pozisyonunda hakemin kararının doğru olduğunu belirten Çalımbay, “Biz buraya futbol oynayıp, iyi bir sonuçla evimize dönmek için geldik. Penaltı pozisyonu olmasa, Beşiktaş’tan puan alabilirdik. Ne yazık ki olmadı. Haklı ya da haksız, hakemin kararları hakkında konuşmak istemiyorum” dedi.

YORUM YAZ