MENÜ

Yalan

Alex de Souza ve Gökhan Gönül, dün bazı basın organlarında haklarında çıkan haberleri sert bir şekilde yalanladı. İki oyuncu da aralarında sorun olmadığını belirtirken, Gökhan, “Yazdıklarını ispatlasınlar futbolu bırakırım” dedi.

Yalan

Dün iki ayrı gazetede, aynı yönde çıkan bir haber Fenerbahçe’de sinirlerin gerilmesine neden oldu. Haberde, Gökhan Gönül’ün yurt dışına transfer olmasına izin verilmediği için takımı sabote ettiği, Kaptan Alex’in bu nedenle Gökhan Gönül’le tartıştıktan sonra durumu Aykut Kocaman’a bildirdiği öne sürüldü. Bu haberin ardından Sarı-Lacivertliler’den açıklamalar art arda geldi. Alex de Souza, Twitter üzerinden konuya açıklık getirirken, “Bugün hakkımda çıkan haberler yalandır. Bunları yazanlar yalancıdır. Bu haberi yapan gazeteciler yalan haber yapmışlardır” dedi. Gökhan Gönül ise yine Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Haberi yapan ve hâlâ haberin doğruluğunu savunanlar ispatlasın, bugün futbolu bırakırım” ifadesini kullandı. Bu arada Fenerbahçe yönetimi de resmi site aracılığıyla yaptığı açıklamada, “Söz konusu haberlerde iddia edilen olaylar yaşanmamıştır, yaşanması da mümkün değildir” denildi.

Haberin Devamı

Gönül’den özeleştiri

Fenerbahçe sağ kanadının sigortası Gökhan Gönül, Sarı-Lacivertli taraftarlara seslendi. Özellikle Beşiktaş maçındaki performansı nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Gökhan, “Performansımın düşük olduğu doğru. Kendime kızıyorum. Ancak sakatlıklardan dolayı bir türlü maç oynayamadım. En kısa sürede toparlanacağımdan şüpheniz olmasın, Büyük Fenerbahçe taraftarı” açıklamasında bulundu. Gökhan Gönül’ün dünkü antrenmandaki hırslı görüntüsü de dikkatlerden kaçmadı.

Ya Brezilya, ya da Türkiye...

Alex de Souza TRT Spor’daki Futbol Ateşi programında yayınlanan röportajında, sözleşmesi bitince ne yapacağı konusunda henüz kesin bir karar vermediğini belirterek, “Brezilya ile Türkiye arasında kararsız kaldım. Ya Crutiba’ya dönüp futbol kariyerimi orada sürdüreceğim ya Türkiye’de kalıp Fenerbahçe’de görev alacağım” dedi. Sambacı ayrıca, kendine ait internet sitesinde ise önümüzdeki iki sene içerisinde hocası Aykut Kocaman’ın 140 gollük rekorunu kıracağını iddia etti.

YORUM YAZ