MENÜ

Takım olmanın formülü!

Sezon başında 'takım olamadığı' için eleştirilen Beşiktaş, Alman futbolcuları Fabian Ernst ile Roberto Hilbert'in sahaya adım atmasıyla birlikte çok farklı bir kimliğe büründü.

Takım olmanın formülü!

Kağıt üzerinde Süper Lig’in en iyi kadrosuna sahip ekip olarak gösterilen Beşiktaş, yeteneklerini bir türlü birleştiremediği için eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Üst üste alınan olumsuz sonuçların ardından teknik direktör Carlos Carvalhal’ın da koltuğu sallanırken, devreye giren iki isim neredeyse takımı ayağa kaldırdı. Orta sahanın ortasında görev yapan Fabian Ernst ile Roberto Hilbert, bir anlamda takım arkadaşlarına örnek mücadeleleriyle Beşiktaş’ı eleştiri oklarına hedef olmaktan çıkardı.

Haberin Devamı

Hilbert formayı kapınca...

Carvalhal’ın sezon başında fazla görev vermediği Ernst, son iki maçta çok başarılı bir oyun sergilerken, Hilbert de bir anlamda ‘söke söke’ formayı aldı. Savunmanın sağındaki görüntüsüyle alkış toplayan Hilbert, sık sık hücumlarda da boy göstermesini bildi. Bugün oynanacak Sivasspor karşılaşmasında hem Ernst, hem de Hilbert’in ilk 11’de görev yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

YORUM YAZ