MENÜ

En kritik 90 dakika

Antalya beraberliği ve Gaziantep yenilgisiyle büyük yara alan Aslan, Kayseri deplasmanına mutlak galibiyet için çıkıyor. Ancak takımdaki eksikler, Terim'i kadro kurmakta zorluyor...

En kritik 90 dakika

Lige İstanbul B.B. yenilgisiyle başlayan Galatasaray, sonraki 5 lig maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak zirvenin ortağı olmuştu. Özellikle peş peşe kazanılan Eskişehirspor, Ankaragücü ve Bursaspor karşılaşmalarının ardından Sarı-Kırmızılı takım iyi bir hava yakalamıştı. Ancak bu hava fazla uzun sürmedi. Kötü bir futbol sergileyerek Antalyaspor’la golsüz berabere kalan Cim Bom, hafta içerisindeki Gaziantepspor mücadelesinde ise Türk Telekom Arena’daki ilk yenilgisini aldı. Ayrıca kırmızı kart gören Sabri ve Servet’in yanı sıra sakatlanan Gökhan Zan ve Engin Baytar’ı da kaybettiler. Terim’in öğrencileri, Kayseri deplasmanına bu kötü havayı tersine çevirmek için çıkıyor. Ancak tecrübeli çalıştırıcı, eksikler nedeniyle kadro kurmakta zorlanıyor. Terim’in, normalde riske etmeyi düşünmediği Kazım’ı, bu nedenle Kayseri’de de ilk 11’de oynatması bekleniyor.

Haberin Devamı

Tek eksik Cangele

Bu sezon istikrarsız sonuçlar alan Kayserispor’da da tek hedef galibiyet. Ev sahibi ekipte bu zorlu mücadele öncesindeki tek eksik Franco Cangele olacak. Teknik direktör Şota Arveladze’nin, Galatasaray karşısında takımına ofansif bir futbol oynatacağı ve forvette Amrabat-Gökhan Ünal ikilisini oynatacağı öğrenildi.

9 maçta 7 beraberlik

Galatasaray, Kayserispor’a 37 yıldır yenilmiyor. Ancak son dönemde kazanmakta da zorlanıyor. İki takım arasında oynanan son 9 mücadelede Cim Bom sadece 2 galibiyet alabildi. 7 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Aslan, Kayseri deplasmanındaki son galibiyetini 2005-06 sezonunda oynanan maçta 3-1’lik sonuçla almıştı. O tarihten sonraki 5 mücadele beraberlikle biterken, 4’ünde gol sesi bile çıkmadı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ